We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Het is een heel lief en nieuwsgierig veulen.

De geboortedatum van het veulen is 23-3-2022.

Het veulen is sinds 20 augustus van de moeder af. Hij doet het erg goed. Hij is zeer braaf en goed in de hand. Hij wordt elke dag aan de hand buiten gezet en binnengehaald. De hoefsmid kan erbij, dat is geen probleem. Je kunt hem overal aanraken.

Donthargos kan met recht worden betiteld als hét springkanon van de afgelopen Oldenburger hengstenkeuring. Tijdens de huldiging van de geprimeerde hengsten werd deze aansprekende en jeugdige zoon van Don Diarado geprezen om zijn snelle reflexen en atletische vermogen. Vader Don Diarado (v.Diarado) behaalde op het wereldkampioenschap in 2018 een bronzen team medaille. Ook vandaag de dag springt de hengst op het allerhoogste niveau onder Maurice Tebbel en is deze combinatie onlangs toegevoegd aan het Olympisch kader voor Duitsland. Donthargos is reservekampioen van het HK Oldenburg in 2019.

De moeder is een hele lieve merrie die zeer goed kan springen en er werkwillig is. Helaas heeft ze haar springkunsten niet in de sport kunnen bewijzen. Ze heeft op B niveau 4 winstpunten in 3 wedstrijden behaald

Geen Handelaren.

Stamboom

Vader Donthargos
Vader van vader Don Diarado
v.v.v. Diarodo
m.v.v. Lady Lancer
Moeder van vader Carla
v.m.v. Conthargos
m.m.v. Heika
Moeder Genova
stb
Vader van moeder For Money Z
v.v.m. For Pleasure
m.v.m. Charone Z
Moeder van moeder Nulita
stb-ext
v.m.m. Holland
stb
m.m.m. Charmy
ster