We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens overgang paard:

Met pijn in ons hart bieden wij onze Bollekes Elmira te koop,  ze is een 6jr merrie met een stokmaat van 1.46m.
ze beschikt over 3 goede gangen en is een zeer knappe verschijning,  afgericht op L/M niveau met zeer veel potentie !! Ivm desinteresse is ze alleen in de springsport uitgebracht en is L plus 6 (90) geklasseerd, afgelopen winter ook gestart op de Brabantse Kampioenschappen. Daarnaast heeft ze onlangs in een viertal gelopen die gestart zijn op de Hippiade (NK).
ze is al va haar 3e jaar bij ons en op een deskundige manier opgeleid.
Wij zouden het dan ook heel graag zien dat ze naar een ambities ruitertje die haar verder gaat opleiden en waarbij ze gaat schitteren in de ring.

Elmira heeft geen stalgebreken, ingeënt en ontwormd en onlangs nog naar de tandarts geweest. Ze kent de stapmolen en onze dochter laad haar alleen op de trailer. Afspuiten, scheren etc

ze is wel een actieve pony dus niet geschikt voor de echte beginner mits onder deskundige begeleiding. 

Mocht je interesse hebben in deze knappe dame dan graag een belletje, ze heeft in de 3 jaar dat ze hier is nog nooit iets gehad,  alle keuringen zijn dus toegestaan in overleg. Elmira valt in de hogere prijsklasse.

voor info☎️ 0612885102
Stamboom

Vader Pronkenberg's Domino
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Kadans van de Groenheuvel
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.