We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Warrior is Geboren op 18 mei 2022 .
Vlotte bevalling. Word normaal +173 groot. Leuk karakter, word graag geknuffeld Nuchter in het hoofd, nieuwsgierig.

mogelijkheid om moeder samen te kopen. 

Mooie ruime gangen. Goede achterhand mooie bewegingen, lange benen.
Galop met veel sprong is zoals gekend bij de moeder als de vader.

prijs bespreekbaar 

Jameson rs2/ furst romancier Top afstamming




Jameson rs2 maakte hij beide keren veel indruk met zijn kracht, macht, uitstraling en mega galop. De hengst Jameson RS2 was als driejarige kampioen van de hengstenkeuring en werd afgelopen zomer opnieuw aangewezen voor het verrichtingsonderzoek, nadat hij de Pavo Cup onder Marieke van der Putten op zijn naam schreef. Zijn vader Blue Hors Zack (v.Rousseau) was destijds kampioen van de Hengstenkeuring en werd via de KWPN Select Sale verkocht naar Denemarken, waar hij geldt als een van de beste dressuurverervers. Jameson RS2’s moeder Atilinda M is een keur pref IBOP-dr sport-dr-dochter van de preferente topvererver Negro.

Moeder Etanga II is een dochter van de elite merrie Atanga, een halfzus van de Wynton nakomeling en op Grand Prix niveau presterende Etanga. Als vader van Etanga II staat Fürst Romancier te boek, waardoor we een interessante combinatie krijgen van Duitse en Nederlandse sterkhouders.

Fürst Romancier is uitgegroeid tot een leverancier van top sportpaarden. Zijn dochter Fasine zegevierde als kampioene van de zesjarige dressuurpaarden en als winnares van de Oldenburger Elite Merriekeuring in 2012. Ze was ook de veilingtopper voor 1,3 miljoen euro en is de volle zus van For Romance I en II. For Romance I was de keurings- en premiewinnaar in Oldenburg en werd verkocht voor 750.000 euro en For Romance II was in 2015 premiehengst en blijft een veelgevraagde dekhengst.

Verder volgt een eindeloze lijst van sterk presterende nakomelingen in het internationale circuit.

Deze moeder heeft al bewezen dat ze eerlijke paarden schenkt! Paarden met een hart op de juiste plaats!

Dit veulen zal rond ongeveer 1m75 groot worden. Word verkocht wegens wij geen hengsten aanhouden.

Stamboom

Vader Jameson rs2
Vader van vader Blue hors zack
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Atilinda M
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Etanga
Vader van moeder Furst romancier
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Atanga
v.m.m.
m.m.m.