We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

wegens te weinig tijd ga ik opzoek naar een nieuw huisje voor mijn pony Idool Trois Vallees ( wij noemen hem Toby) ik heb Toby zelf zadelmak gemaakt en daarna heeft hij een periode vrij gehad. ik rij nu vooral met hem buiten zonder andere paarden en hier is hij heel braaf en stoer in, schrikt nergens van en je kan hem overal lang sturen. ook met andere paarden is geen probleem. Toby heeft een fijn loop lust en gaat er absoluut niet vandoor of bokken/ steigeren. ik heb ook een tijdje meegereden in de groepslessen op de manege in de buurt waar we met de trailer heen ging. je kan hem in je eentje laden en loopt er altijd zo op.
kortom Toby is echt heel nuchter en geeft nergens iets om. hij is heel fijn in de hand en heeft potentie voor zowel dressuur als springen. we zijn nu B+2 in 1 wedstrijdje. ook al een enkele keer een foutloos rondje gesprongen, hier kijkt hij nergens naar. is nog wel groen en dus nog naar eigen hand te zetten. ik zie hem graag terecht komen bij een huisje waar hij alle liefde en aandacht krijgt. Hij is echt speciaal namelijk!

handelaren en of maneges hoeven niet te reageren!
graag bellen of appen naar 0682862044. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.