We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Door een gebrek aan ruiters is deze geweldige jonge duif van Kastanienhof's Cockney Cracker beschikbaar, hoog geprezen als veulen en opgevoed als hengstenkandidaat. Zit momenteel in de basistraining, pas gecastreerd en geröntgend, tanden gedaan en beslagen, niets staat een carrière als sportpony in de weg. Een pony die wordt aanbevolen voor het grote plein met de juiste training, 3 zeer goede GGA en een groot springvermogen zou hem ook kunnen aanbevelen als partner in de eventing.

CANDYMAN CRACKER, geboren op mei 1st .2019, kastanjebruin, Duitse rijpony, type, onberispelijk karakter en sympathieke ruin zoekt nu een nieuw levenswerk.

Een blikvanger voor de grote of kleine sport, ook ideaal als vrijetijdsmaatje. Met zijn goede bewegingskwaliteit overtuigde hij als veulen al de juryleden en behaalde hij de veulenpremie

Op het 1e VPV-veulenkampioenschap in Bad Zwischenahn scoorde hij ook punten

Type: 8.5 8.5 8.5

Beweging: 8.0 8.5 8 ,5

Algemene indruk: 8.5 8.5 8.5

Van de 30 behoorde hij tot de top 10 veulens.

Ook op het 2e jubileumkampioenschap veulens van het Weser Ems Verband in Wüsting behoorde hij tot de top tien.
< div>
< div>Stamboom van zijn vader:

De succesvolle EL.H Kastanienhof Cockney Cracker WE van FS Cracker Jack a.d.ST Pr./ EL.ST Delight van FS Don't Worry.

- Champion Stallion 2012, HLP korte test 8.39 (rijdbaarheid buitenlandse ruiters 2× 10.0), FN - Federal Reserve Champion Stallion, FN Federal Premiehengst, 14 goedgekeurde zonen, 2 kampioenshengsten, 6 staatspremiedochters.

Hij loopt momenteel in de FEI-dressuur.

Er zijn tal van toppony's uit de familie zoals Nelly, Donchester (FEI Dr), Don Diabolo, Danny's Dream, Delgado, Grandios en Nightfever.

Stamboom van de moeder

De moeder heeft zelf een Weser Ems-pony en een goede kinderpony, de vader heeft de elitehengst HALIFAX, de meest gezochte na Welsh B in de rijponyfokkerij. Hij heeft zelf 26 goedgekeurde zonen,

9 reservewinnaars, 26 staatspremiedochters, 5 kampioensmerries, 3 federale kampioenen, 2 vice-federale kampioenen, federale FN-kampioen hengsten. HALIFAX toont zeer indrukwekkend bewijs van veelzijdige erfelijkheid. Zelfs de grootmoeder van de moeder, Princess heeft 3 goedgekeurde zonen Kaiserstolz, Kentucky en Kaiserwind.

Natuurlijk is de moeder van het veulen ook succesvol in dressuur en springen

Zoals u kunt lezen, zijn er bewezen succesvolle toppony's in de pedigree van Candyman. Niets mag een mooie toekomst voor deze geweldige jongeling in de weg staan. Overtuig uzelf.

Een korte video voor de eerste indruk is geen probleem, maar we maken geen video's van een uur en sturen geen honderden foto's. .
< div>
Wij zoeken een 5* woning met sportieve ondersteuning. De pony is in training en kan op elk moment worden bekeken.

Prijsverhoging met training.

Stamboom

Vader Cockney Cracker
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Halifax
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.