We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bied ik mijn Friese hengst te koop aan. Hij is bij mij opgegroeid en dus zijn hele leven in mijn bezit.

Het is een zeer geschikt paard voor de minder dappere ruiter. Hij geeft heel veel vertrouwen.
Jelke is opgeleid in de klassieke dressuur en kent alle kneepjes t/m de piaffe en de passage. Hij is super fit en wil graag lekker aan het werk.

Hij is super lief en trouw, beheerst naast mooie basisgangen  en veel hogere oefeningen zoals pirouettes, ook de Spaanse pas. Ook is hij geschoold aan de hand. Hij is een fantastisch leerpaard.

Graag gaat hij mee op buitenrit, is verkeersmak, loopt gemakkelijk de trailer in en is in de hele verdere omgang extreem braaf.

Verdere vragen beantwoord ik graag in een PM.


Ich biete hiermit meinen Friesenhengst zum Verkauf an.
Er ist mit mir aufgewachsen und war sein ganzes Leben lang in meinem Besitz.
Er ist ein sehr geeignetes Pferd für den weniger mutigen Reiter. Er vermittelt eine Menge Vertrauen.

Jelke wurde in klassischer Dressur ausgebildet und beherrscht alle Tricks bis hin zu Piaffe und Passage. Er ist super fit und arbeitet gerne. Er ist sehr lieb und treu, beherrscht die Grundgangarten und viele höhere Übungen wie Pirouetten sowie den Spanischen Schritt. Er ist auch in Handarbeit geschult. E
r ist ein fantastisches Lernpferd. Er geht gerne auf Ausritte, ist verkehrssicher, lässt sich problemlos verladen und ist auch in allen anderen Situationen sehr gut erzogen.

Weitere Fragen beantworte ich gerne in einer PM.

Stamboom

Vader Abe
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Tamme
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.