We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Interessante royale Verbandspremie fokmerrie aangeboden! Drachtig van Next Level voor mei 2023.

Vrij van al het bekende bloed en interessant voor de bloedspreiding. Het sterke achterbeen en de goede karakters zit verankerd in deze stam. Heeft op jonge leeftijd de merrietest gelopen en is L geklasseerd in Duitsland. Daarna ingezet voor de fokkerij. Is braaf onder het zadel en makkelijk te rijden, heeft bij ons geen prioriteit, dus is een enkele keer gedaan. Is makkelijk in de omgang en sociaal met andere paarden, en een goede moeder! Is altijd in 1 keer drachtig!

Zij komt uit een stam waarin veel sport- en veilingtoppers en premiemerries van verschillende leeftijden en niveau's terug te vinden zijn. De moeder Glorieus Lady is M (in Duitsland!) geklasseerd. Een halfbroer (foto 3) is succesvol Lichte Tour geklasseerd en de volle zus hiervan (foto 4) was veilingtopper (€300.000) op voorjaarsveiling in Vechta. Een andere halfzus is St.Pr.St. en ook succesvol actief in de fokkerij. 
De bekende olympische famillie, Max-Theurer fokt ook zeer succesvol met merries uit deze stam. En hebben meerdere jonge nakomelingen nog staan!
Tevens komen er meerdere directe sportpaarden uit deze lijn, waaronder het Grand Prix paard Fleur en S geklasseerde springpaarden Lady Marmelade en Zanzara. die in de subtop mee lopen (DLD).

Nakomelingen:
Furstenball loopt op M/Z niveau in Duitsland
Valverde (2019), staat in Portugal en zal de sport- en fokkerij in gaan
Vaderland (2020), in eigen bezit zal de sport- en fokkerij in gaan
Fineline (2022)

Video is niet beschikbaar en wordt ook niet gemaakt. 
Video's van nakomelingen en andere paarden uit deze stam kan ik versturen op aanvraag. 
Goed tehuis vereist.

Contact via WhatsApp: 0031630500437
Graag alleen reageren bij serieuze interesse!!
Locatie: Ter Apelkanaal
Prijsklasse: 10-15
www.stobbenhoeve.comStamboom

Vader Blue Hors Hotline
Vader van vader Hofrat
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Glorieux
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Manolette XX
m.m.m.