We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Gideon is een hele lieve pony waar je uren mee kan tutten en kan knuffelen, hij houd heel veel van aandacht. Hij heeft nog nooit een stap verkeerd gezet onder het zadel, je kan er zo mee weg rijden. Je kan Gideon ook makkelijk 2/4 weekjes vrij geven en daarna zonder zorgen er weer op stappen. Gideon vind alles leuk om te doen. Buitenritjes maakt hij graag, hij vind het soms wel nog een beetje spannend in zijn eentje maar in een groep of met iemand anders er bij vind hij het helemaal prima en leuk. Ik heb Gideon ook heel vaak zonder zadel gereden, ik heb met hem gesprongen zonder zadel, buitenritjes gemaakt zonder zadel en gewoon veel lol gemaakt. Hij vond dat allemaal helemaal prima en heel leuk! Ik ben geen wedstrijden gereden met hem, heb wel al eens een spring wedstrijdje gedaan op ponykamp in de 50/60 cm. Dat deed hij heel braaf. 

Hij is de afgelopen jaren goed bij gehouden met de hoefsmid, ontworming en inentingen. Hij doet het ook heel braaf bij de hoefsmid. De trailer loopt hij ook met gemak in! Op ander terrein vind hij het ook helemaal niet eng, hij is ook heel lief naar anderen paarden en heel sociaal.

Ik verkoop Gideon omdat ik te groot ben. Hij word op dit moment wel gewoon gereden alleen rij ik zelf maar 1x in de week op hem. Hij word ongeveer 4/5x in de week gereden. 

127cm5 jaar / 06-05-2017
Met paspoort en stamboek
Super lief karakter
Braaf bij hoefsmid
Braaf op de trailer

Vp €4500. 
Vp met spullen €5750.
De prijs is bespreekbaar bij een 5 sterren huisje en een goede klik.

Voor vragen, filmpjes of meer info.stuur een bericht naar 0648589507

Stamboom

Vader Warmtebron’s Hielke
Vader van vader Den Bramel’s Rio
v.v.v. Eyarth Rio
m.v.v. Hengelhoef’s Blendy
Moeder van vader Wheemhoeve’s Nikita
v.m.v. Woldberg’s Bart
m.m.v. Wheemhoeve’s Lesly
Moeder Kanidas Smaragd
Vader van moeder Wheemhoeve’s Marko
v.v.m. Griashall Kiwi
m.v.m. Wheemhoeve’s Marissa
Moeder van moeder Albrecht’s hoeve Fleur
v.m.m. Warmwell Pageboy
m.m.m. Steehorst Free Flower Song