We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor video's van Duende ga naar: https://youtube.com/channel/UCtwwVxpVUgIlN7boWPBhFIQ
Duende is een vierjarige ruin met talenten voor het springen en ook met dressuur doet hij erg zijn best en is hij makkelijk in de hand. Duende is netjes aangereden. Crossen in de bossen vind hij heerlijk, maar ook met dressuur is het een hele fijne pony en laat hij mooie gangen zien.
Duende is erg leergierig en werkt graag. Deze top pony staat goed stil met poetsen, opzadelen, wassen, bij de hoefsmid etc. zelfs manen trekken en een container naast hem meerollen is geen probleem. Pas gereden terwijl het erg warm was en veel dazen op hem afkwamen alsnog doet Duende dan zijn stinkende best voor je (zie filmpje: dressuur met lieve D pony Duende). Met springen blijft Duende rustig en kijkt hij zelf mee met de galopsprongen voor de hindernis.
Duende is auto’s, trekkers en honden gewend. Hij is 4 januari 2022 1.475 gemeten. Zeer geschikt voor iemand die graag een pony verder wil opleiden. In prijsklasse €7500
Mailen kan naar: jghoegen@outlook.com
Bellen kan naar: 0653856318
Voor filmpjes en/of verdere informatie: app naar 0622440693

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.