We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Crockito of Cobronc Z,
geboren 23/05/2022
Hengst
uit Count on Me Z (1.66 m) en Aihole D'encre (1.68m).

Crockito heeft van zijn jonge leven mogen genieten met 24/7 buitenloop en wordt pas binnenkort gespeend. Regelmatig ontwormd, maar verder weinig in de hand geweest. Ideaal om bij het spenen dit paardje volledig naar jouw hand te zetten.

Moeder Aihole D'encre komt uit een du Rouet moederlijn waar reeds veel paarden in de jumpingsport presteren(den) op hoog niveau. 1e moeder: Karavelle du Rouet (Quatoubet du Rouet xNarcos II), SF, 1998, nakomelingen o.a. Underline (merrie van Canturo - Niveau 1.55m met Cosima Borjesson Casas (ESP) en Thierry Lambert (FRA) 2e CSI2* 2017 Mons Ghlin (BEL) (1.40m)) 2e moeder: Vignette du Rouet (Narcos II x Tigre Rouge), SF, 1987, o.a. Ivoire Du Rouet goedgekeurde hengst, CSI ISO 160

Moedersvader is de Quidam de Revel-zoon Quite Easy (Quidam de Revel x Landgraf I) , die uit de stam (Stamm 173) komt van o.a. Capitol en Vermont.
Quite Easy verenigt het talent van de bekende hengst Quidam de Revel (invloed van Galoubet en Almé), met de betrouwbare Duitse lijn Landgraf en Capitano (Ladykiller xx, Ramzes, and Cottage Son xx). Quite Easy behaalde volgende resultaten in de fokkerij: - 2019 WBFSH Eventing Sire ranking: Top 5 (4th) - 2019 USEF #10 best stallion (Hunter) - WBFSH Jumping Sire: Top 100, 8 jaar op rij

Count on Me Z is de oudste zoon van Cha Cha Z, de Carthago Z dochter waarmee Judy Ann Melchior in 2010 België vertegnwoordigde en de bronzen medaille op de Wereldruiterspelen in Kentucky won. Onder Judy Ann Melchior won deze bruine merrie evenementen zoals de Nations Cup van Gijon, schitterde ze in de World Cup van Vigo, de 5*GP's van Hamburg, Rio de Janeiro en La Coruña. Tevens werd zij tweede in de Puissance in Oostenrijk.Tijdens haar sportcarrière stond moeder Cha Cha Z naast enkele van de beste hengsten ter wereld! Moedersvader Carthago Z sprong op de Olympische Spelen van Atlanta (1996) en Sydney (2000), won de Nations Cup in Aken, Rotterdam en La Baule en won onder Jos Lansink tal van grote prijzen. Hij heeft meer dan 160 Grand Prix-springpaarden verwekt en heeft meer dan 100 goedgekeurde zonen, waaronder Old Chap Tame, Cartani, Carthino Z, Coltaire Z, Looping D'Elle en Nartago. Hij combineert de twee grote 'C'-lijnen van Capitol I en Calando I, een zoon van de grote Cor de la Bryère.

Vader Comilfo Plus Z is dan weer één van de sterkhouders van de hengstenstal op Stoeterij Zangersheide. De nakomelingen van Comilfo Plus Z zijn zowel in de sport als in de fokkerij enorm populair. Hij begon zijn loopbaan onder Christian Ahlmann en eindigde als zesjarige als 5e op het WK. Nadat hij uitgebracht werd door Judy-Ann Melchior, reed Christina hem succesvol op 1.45 niveau tot een blessure zijn sportcarrière beëindigde. Comilfo Plus Z is een moderne zoon van Comme Il Faut, met buitengewoon vermogen, explosieve kracht, perfecte techniek en gemakkelijke rijdbaarheid. Hij is licht op de grond, snel in de lucht en een compact model.

Stamboom

Vader COUNT ON ME Z
1,35m Spr.
Vader van vader COMILFO PLUS Z
1,45m Spr.
v.v.v. COMME IL FAUT
1,60m Spr.
m.v.v. BARONESSE
Moeder van vader CHA CHA Z
1,60m Spr.
v.m.v. CARTHAGO
1,60m Spr.
m.m.v. BEE CHERA
Moeder AIHOLE D'ENCRE
Vader van moeder QUITE EASY I
1,60m CSO
v.v.m. QUIDAM DE REVEL
1,60m CSO
m.v.m. BIRTE II
Moeder van moeder KARAVELLE DU ROUET
1,20m CSO
v.m.m. QUATOUBET DU ROUET
1,60m CSO
m.m.m. VIGNETTE DU ROUET