We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rechtstreeks van de fokker te koop:

Sunnyrava WK, hengstveulen geboren op 4 juni 2022.

Omdat we alleen merrieveulens aanhouden is Sunnyrava WK beschikbaar voor een goed tehuis. Het is een sterk gebouwd, hoogbenig veulen met veel ras, front en maat. Hij beweegt met veel gemak en een mooie techniek.

Moeder Borava liep zelf naar hoge punten op de stamboekkeuring met o.a. 90 punten voor haar draf en 85 punten voor de galop. Zij liep mee op het NMK en behaalde tijdens de IBOP 81 punten. Haar nakomelingen kenmerken zich door hun fijne en werkwillige karakter onder het zadel en in de omgang. Uit de Rava-stam komen veel (internationale) sportpaarden, een heel aantal aangewezen hengsten en KWPN verrichtingstopper Giovanni. Halfzus van Borava wordt door Julie Laforge klaar gemaakt voor de GP. 
Moeder van Borava, oma en overgrootoma voeren de predicaten elite, preferent, prestatie, sport.

Kortom, Sunnyrava is interessant voor sport maar ook voor hengstenopfok. Interesse? Neem vrijblijvend contact op. Video op aanvraag.

Omdat we graag willen weten waar onze veulens terecht komen worden deze vanuit huis verkocht en niet via een veiling.

* Video toont nakomelingen van Borava ouder dan 2 jaar

Stamboom

Vader Next Romancier
Vader van vader Furst Romancier
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. San Amour
m.m.v.
Moeder Borava
Vader van moeder Trento B
v.v.m. Krack C
m.v.m.
Moeder van moeder Verava
elite, pref, pres, sport
v.m.m. Negro
m.m.m. Rava
keur, pref, pres, sport