We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De chique Stardancer UDP is geboren op 8 april 2022 en komt rechtstreeks uit de topstam van Barina (v Sultan) van dhr Wijnen uit Berlicum. Uit deze stam komen vele internationale sportpaarden, waaronder het legendarische Olympisch dressuurpaard Ideaal en de Olympisch kampioen springen Explosion W. Deze stam is ook bekend van de goedgekeurde hengsten Imposantos, Tolando en Landeur en heel dichtbij Lamborghini, uit de zus van Stardancer's moeder.
Stardancer UDP is zeer goed ontwikkeld en zeer goed aan de maat. Hij was reservekampioen van de hengstveulens van Limburg. Hij werd door de jury geroemd om zijn hengstuitstraling en -bespiering, gedragenheid, schakelvermogen, ruime stap en geheel vrije afstamming.
Vader Glock's Kardam's Whisper (v. Toto Jr x Sir Sinclair x Democraat) is goedgekeurd voor het Hannoveraanse en Oldenburgse stamboek en was twee jaar op rij de dressuurtopper bij de Duitse verrichtingstesten. 
Zijn moeder is een elite, sport-dressuur merrie van Glock's Voice, die met Edward Gal deelnam aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Glock's Voice heeft ook al meerdere nakomelingen in de GP-dressuur lopen.

Kortom: chique hengstveulen met vrije afstamming uit topstam!

Afstamming: Glock's Kardam's Whisper x Glock's Voice x Jetset D x Ulft x Barina (v. Sultan).

Stamboom

Vader Glock's Kardam's Whisper
Vader van vader Glock's Toto Jr.
Internationale GP-dressuur
v.v.v. Totilas
Internationale GP-dressuur
m.v.v. Desperada
Moeder van vader Whisper
elite, preferent, prestatie, EPTM-drs
v.m.v. Sir Sinclair
keur
m.m.v. Kavina
keur, preferent, prestatie
Moeder Florence-Warina
elite, sport-drs, IBOP-drs
Vader van moeder Glock's Voice
Internationale GP-dressuur
v.v.m. De NIro
m.v.m. Rohdiamant
Moeder van moeder Warina N
prestatie, prok
v.m.m. Jetset D
m.m.m. Garina
keur, sport-drs

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
CK Panningen 2022 hengstveulens 2e