We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Unieke kans, deze gave merrie met extra beweging!

Really Gorgeous doet haar naam eer aan, want ze heeft het allemaal: de looks, hele fijne karakter en extra beweging. Ze komt uit onze eigen predicaat rijke fokkerij en wij zijn echte liefhebbers. Haar oma Sport/ Elite/PROK-merrie Ulrieke van Driene(Gribaldi x Samber) heeft 6 hele gave zwarte nakomelingen gegeven die allemaal opvallen in de looks, fijne karakters en extra bewegingen. Really Gorgeous komt uit de eerste nakomeling van Ulrieke van Driene, Elite/PROK Gorgeous(Oscar x Gribaldi). Ook fijn om te weten is dat alle nakomelingen gezond zijn op de foto, incl. hals en rug. 
Vorig jaar heeft Really Gorgeous meegedaan aan een veulenwedstrijd in Overijssel en daar was ze de beste van de merries en werd ze reservekampioen. De jury sprak lovende woorden, o.a een belofte voor de toekomst!
Haar vader Hitmaker staat erom bekend dat hij hele fijne bewerkbare paarden onder het zadel fokt met extra beweging. Dat belooft nog wat voor deze merrie!
Tevens is deze merrie vanwege haar goede moederlijn interessant voor de fokkerij. 

Heeft u interesse in deze unieke merrie?
Neem dan graag telefonisch contact op d.m.v. 0613619509

Op mail wordt niet gereageerd.

Stamboom

Vader Hitmaker
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Gorgeous VBS
ELITE/PROK
Vader van moeder Oscar
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Ulrieke van Driene
ELITE/SPORT/PROK
v.m.m. Gribaldi
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Veulenwedstrijd Overijssel 2021 Veulens 2e