We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

FOR SALE

Een driejarige zeer kwaliteitsvolle ruin van Desperado N.O.P. x Jonhson x Rhodium uit eigen fokkerij. Komt uit een zeer bewezen moederlijn. Moeder is Fassada, een Elite merrie die met lovende woorden een 7e prijs behaalde tijdens de PAVO-cup 4 jarigen en vervolgens haar sportpredicaat met vele successen heeft behaald. Moeder van de moeder is inmiddels preferent. Uit Fassada hebben wij een aantal jonge, veel belovende nakomelingen, waaronder deze ruin.

Een andere jonge merrie was dit seizoen aanwezig bij de stamboekopname en heeft haar STER predicaat binnen met een uitnodiging voor de centrale keuring. Al haar nakomelingen bewegen met zeer veel swung en beschikken over een meewerkend karakter.

Een paard met veel uitstraling en drie correcte, opvallende gangen. Zeer braaf en nuchter in omgang. Niet officieel gemeten maar zal rond de 1.72 zijn. 

Is recentelijk röntgenologisch goedgekeurd inclusief rug en hals. Voor meer informatie of een filmpje kunt u bellen/appen naar 0614589931 of mailen naar rosalie-tessemaker@live.nl, of een PB 📩

Stamboom

Vader Desperado N.O.P.
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Fassada
Elite, sport (Z2)
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.