We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

G-star van de Manuhoeve ( Gin power x Neron ) is een 6 jarige ruin van 1,48m hoog, G-star zit mooi in de D maat en met zijn looks is hij een plaatje om te zien 😍!In de omgang is G-star een echte knuffel,  poetsen en tutten vind hij heerlijk. Hij laat zich graag in de watten leggen 👑 

G-star beschikt over 3 goede gangen wat hem zou laten opvallen in de dressuurring en maakt een goede sprong onder het zadel. Onlangs is hij in het L2 uitgebracht tussen de paarden en liep 2 hele stabiele proeven en ging met winst naar huis, momenteel wordt hij klaar gemaakt
voor het M. G-star is verkeersmak en is ook braaf in het bos 🌳

 G-star is niet geschikt voor de absolute beginner maar iemand met manege ervaring rijd er zo mee weg. Hij is makkelijk na te rijden en doet graag zijn best voor je, maar hij past wel het beste bij een fanatiek ruitertje. G-star heeft zeker de talent en aanleg om een goede sportpony te worden in de hogere klasses 🏆 !

G-star is mega sociaal naar andere en is vrij van (stal) gebreken en eczeem. In mei 2022 is hij röntgenologisch goedgekeurd inclusief hals en rug ✅, hij valt in de iets hogere prijsklasse. 

Filmpje 🎞: https://youtu.be/FBzxQyb-NLs 

📸 Danielle Vink Fotografie

 G-Star staat gestald in Sliedrecht ( Z-H ) Voor meer informatie graag contacten met 0615538202 📞

Stamboom

Vader Gin power
Vader van vader Power and paint
v.v.v. Power Boy
m.v.v. Netron ox
Moeder van vader Bijsterhof’s Ginger
v.m.v. Orchard Red Prince
m.m.v. Sudie Mercury
Moeder Angel Princess
Vader van moeder Neron
v.v.m. Golden Dream
m.v.m. Rosita
Moeder van moeder Bermuda Princess
v.m.m. Brinckhoff’s Dream
m.m.m. Brown’s Dainty Lady