We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Freeway is van 20-08-2008 (14jr) +- 1.70. Het is echt een goedzak en een gemakkelijk paard in de omgang. Hij is gek op aandacht en knuffelen en vindt het met iedereen leuk.Freeway is uitgebracht in de dressuur L2 (+2). Meerdere wedstrijden indoor/outdoor gereden zoals selectie wedstrijden, evenement in Tolbert o.l.v. Jill Huijbregts. Beweegt groot en krachtig, Duits bloed en dressuur gefokt. Dressuur of recreatief in een groepje op buitenrit is geen probleem, Hij vind het wel een beetje spannend om alleen op pad te gaan (heb dit zelf weinig gedaan) en daarom niet geschikt voor een beginner of van overgang pony naar paard. Het is een slim, flegmatiek paard die het leuk vind om wat te doen maar staat ook graag 24/7 buiten, veel op stal staan is niks voor hem.

Naast rijden vind hij werken aan de hand ook erg leuk. Samen oefeningen doen en daarvoor een beloning krijgen vind hij fantastisch! Freeway is daarom ook geschikt als coaching paard, tevens ook kinderen gewend.

Trailer laden geen probleem.
Tandarts 2jr geleden.
Freeway stond tijdens zijn wedstrijd periode op hoefijzers, hij is braaf bij de hoefsmid.Geen stalgebreken.

Helaas door gebrek aan tijd beëindigt zijn sportcarrière en zijn we opzoek naar een leuke plek voor hem. Het is een leuk mensgericht paard waar iemand nog veel van kan genieten en lekker mee aan de gang kan gaan.

*hogere prijsklasse 
Meer informatie/filmpje:Graag via Whatsapp : 06-13096881of email :jlandlust@hotmail.com

Juni 2022 Klinisch + Röntgenologisch GOED gekeurd incl. hals en rug. Bijrijder probeert 1x in de week te rijden/longeren hij heeft een langere tijd stil gestaan. Kan zo weer opgepakt worden.

HANDELAREN & MANEGES hoeven niet te reageren

Opnieuw Keuren toegestaan k.k.
Gouden Allrounder, lief en braaf paard voor diverse doeleinden.

Stamboom

Vader Firestone (hann)
Vader van vader Fürst Heinrich
v.v.v. Florestan I (rhld)
m.v.v. Dawina (westf.)
Moeder van vader Pia H (westf.)
v.m.v. Pablo (westf.)
m.m.v. Dominik (westf.)
Moeder Westside
Vader van moeder Worldcup 2
v.v.m. Woermann
m.v.m. Sendernixe
Moeder van moeder Liebliche
v.m.m. Leibniz
m.m.m. Constanze