We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Oliver QDH is een zeer knappe ruin van 3 jaar met veel aanleg voor de sport. Hij loopt van nature uit mooi bergop en is makkelijk te rijden.

Zijn vader is de fantastisch bewegende hengst Valverde (Vitalis x Ampere).Deze hengst was meerdere malen Westfaals kampioen en won ook het Bundeschampionat. Ook op het WK jonge dressuurpaarden deed Valverde het uitstekend onder Eva Möller.
Langs moederszijde vinden we de knappe hengst Don Frederico terug die afstamt van de legendarische hengst Donnerhall.

Oliver QDH is momenteel een paar maand onder het zadel en pakt het werk zeer goed op. Hij is voor zijn jonge leeftijd echt wel bomproof te noemen. Hij geeft zijn ruiter een vertrouwd en veilig gevoel. Hij is zeer nuchter ingesteld. Ook al vindt hij iets spannend dan blijft hij er nuchter onder. Spanning is niet aan hem besteed, ideaal voor later in de dressuurring! Het is een paard met van nature uit veel zelfvertrouwen. Hij is totaal niet kijkerig of rillerig en zal nooit bokken of steigeren.

Momenteel zou je er al makkelijk een proefje mee kunnen lopen. Hij kent de dressuurring, zowel de binnen- en buitenpiste.Hij gaat zelfs al op wandeling!

Deze leuke ruin is geschikt voor de ponyruiter die de overgang maakt naar de paarden of voor een ruiter die met een braaf jong paard wilt beginnen en zelf niet de lefgozer is.

Verder is hij zeer braaf in de omgang. Hij houdt van aandacht.Het is een schat van een paard waarmee je veel plezier beleeft.Hij tovert elke dag een lach op je gezicht door zijn speels karakter.Naar andere paarden toe is hij zeer lief.Hij gaat elke dag buiten met een ander paard op de weide.Hij kan ook alleen staan.Braaf bij de smid, tandarts, dierenarts etc.

Hij heeft geen stalgebreken.
Gaat zeer makkelijk op de trailer - een droom om te laden!

Oliver is bij ons gefokt. Hij gaat enkel naar een 5* huisje, handelaren hoeven niet te reageren.

Volledig goedgekeurd voor de sport.
42 foto's genomen van de benen, hals en rug!

Heb je graag nog wat meer informatie, aarzel dan niet om mij te contacteren.
Liefst via whatsapp
+32 (0)477909165

Stamboom

Vader Valverde
Premiehengst
Vader van vader Vitalis
Premiehengst
v.v.v. Vivaldi
Keur
m.v.v. Tolivia
Z2
Moeder van vader Amicella
Staatspremie PSG-Inter1
v.m.v. Ampere
Premiehengst
m.m.v. Fist Fina
ZZ Zwaar / Staatpremie
Moeder Lillifee
Vader van moeder Don Frederico
PSG-Inter1
v.v.m. Donnerhall
Grand-Prix
m.v.m. Cleopatra
Moeder van moeder Laura
v.m.m. Laurentio
PSG-Inter1
m.m.m. Marina