We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze 3 jarige lieverd gaat alleen naar een perfecte match.
Ze is GEEN kinderpony maar zal echt niet bijten of trappen. Ze is echt een lieverd maar ook heel sensibel. Dit is ook de reden dat ik niet met haar verder wil fokken. Ik vind het niet correct om dit sensibele door te fokken in een maat pony waarin je ook de balans moet vinden als gebruikerspony voor kinderen. 

Ze is 100% Welsh en heeft een prachtige afstamming; vader Heideparks HIM en moeder keurmerrie Idyllic Petrushka (v. Lacy Buzbee) en is dan ook echt wel een knappe pony. Haar naam is dus ook 'Pretty Proud van Vredeloo' afgekort; PP.
Ze heeft helaas ook staart en manen exceem die dit jaar voor het eerst explosief is. Ze heeft hier nu speciaal voer voor wat heel goed helpt maar de schade is al gedaan haar mooie bos manen die ze heeft is nu minimaal. 
Dit maakt dat ze niet in de hogere prijsklasse valt maar ook dat ik op zoek ben naar een specifiek adres die NIET met haar wil fokken of als kinderpony wil. Ze staat absoluut niet in de weg en geniet nog elke dag van haar. Ik wandel ook vaak even een stukje langs het de weg en in het bos en dat is altijd genieten met haar. Ik sluit ook niet uit dat ze niet voor de kar kan maar omdat ze zo sensibel is moet het écht een ervaren menner zijn. 

Koopjesjagers vallen per definitie af en over de prijs praat ik pas als je haar komt kijken. Nieuwe thuis wordt ook gecontroleerd. 

Het is echt een grappige, eigenzinnige, vrolijke, maar ook zeer knappe pony die aandacht heel leuk vind. Ze komt er altijd vrolijk aan gegallopeerd en laat ook vaak met een hinnik van zich horen. Ze is ook geen pismerrie die gemeen doet en kan eigenlijk met alle dieren wel samen, ze is ook geen baas.
Van alle paarden die ik heb staat zij op de nominatie voor verkoop omdat ze simpelweg een stalletje bezet houdt en ik hoop op den duur een fijn adres voor haar te vinden.

Lijkt mij vanzelfsprekend dat handel dus ook niet hoeft te reageren.

Stamboom

Vader Heideparks Him
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Idyllic Petrushka
Keurmerrie
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.