We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

VERKOCHT; Cooper; een 7-jarige KWPN’er. (1.74m) Ebony x Scandic.

Cooper is een getalenteerd dressuur gefokt paard. Wij springen en eventen ook met Cooper. Ook dit doet hij met heel veel vermogen en talent. Cooper is M1 geklasseerd, B springen en L eventing. Hij is stoer, werkwillig en ontzettend mooi! Cooper heeft 3 prachtige gangen; een mooie ruime stap, een prachtige taktmatige draf en zijn stoere galop onderscheid hem van andere paarden. Hij heeft een stoer karakter. Hij is nergens bang van en dat maakt hem een heerlijk wedstrijdpaard,  hij loopt overal tussendoor.
Hij is in de ring een prachtige verschijning door zijn mooi kleur en sprankelende ogen. Op spring- en eventingwedstrijden is het een plezier om hem mee te hebben, hij springt ruig en stopt nooit.

Voor iedere ruiter met ambitie zou Cooper een heerlijk paard. Hij heeft erg veel plezier in het springen en de eventing, maar hij zou ook een goed dressuur paard zijn gezien zijn afstamming. Kortom, een ontzettend getalenteerd paard. Ondanks dat hij zo groot is  zou het toch een fijn paard zijn voor de overgang pony naar paard. Hij kent al de nodige oefeningen en heeft de nodige training gehad, genoeg potentie voor de toekomst. Cooper is op buitenrit super lief! Cooper is lief bij de smid en op de trailer.

Reden van verkoop is de start van een kleinschalige handelstal.
Voor meer informatie, kijk gerust op mijn website www.valkenboshorses.com

Stamboom

Vader Ebony
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Scandic
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.