We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens tijd gebrek; super lieve 4-jarige ruin te koop! Noan (stamboek naam Neandro D) is echte schat om op stal te hebben. Noan is een ruin van de hengst Chapeau TN. Noan meet 1.65m maar zal gezien zijn leeftijd nog groeien. Toen Noan 3,5 jaar was, is hij zadelmak gemaakt en sindsdien is hij in mijn bezit. Hij is onwijs lief en houdt enorm van aandacht.  

Noan is braaf onder het zadel en heeft tot nu toe nog nooit gebokt of gesteigerd.  

Noan is onlangs voor het eerst mee geweest op concours en was heel braaf en nuchter. Een belofte voor de toekomst! Hij is niet kijkerig en braaf op vreemd terrein. Noan loopt makkelijk aan de teugel, is onwijs zacht in de hand en springt een wissel.  

Niet alleen in de bak is Noan fijn te rijden, ook op buitenrit zet hij zijn beste beentje voor. Met buitenritten doe je Noan een enorm plezier. Hij gaat regelmatig mee op buitenrit en is onwijs braaf. Noan is verkeersmak (auto’s, vrachtwagens, trekkers, auto’s met aanhangers ect. zijn geen probleem).   

Noan staat niet op ijzers, hij is braaf bij de hoefsmid wanneer hij bekapt wordt. Hij is altijd netjes ingeënt, heeft onlangs een gebitscontrole gehad en heeft geen stalgebreken. Voor het zadelmak maken is hij behandeld door de osteopaat. Hij is in 2021 röntgenologisch en klinisch goedgekeurd (keuringsrapport en foto’s zijn aanwezig). Noan is braaf op de trailer en braaf in de wei met andere paarden (wel wat speels). Noan is geschikt voor overgang van pony naar paard, niet geschikt voor beginners of onzekere ruiters gezien zijn leeftijd en werkwillige karakter.  

Een goede plaats voor Noan is een vereiste, handelaren hoeven niet te reageren. Vraagprijs €11.000.-  

Heb je interesse of wil je meer informatie? Bel/whatsapp naar 0657005178.

Stamboom

Vader Chapeau TN
Vader van vader Clearway
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Vuttion VA
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ulibria
Ster
Vader van moeder Opan
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Holibria
Preferent
v.m.m.
m.m.m.