We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Verkocht! 
Grantchester; een 5-jarig Iers sportpaard (1.72 m).

Grantchester is een lief betrouwbaar paard, hij heeft in Ierland gejaagd. Nadat hij in Nederland kwam zijn we dressuurmatig hard aan de slag gegaan met hem. Hij loopt nu een keurige B proef en kent oefeningen van het L1. Hij springt heerlijk, is voorzichtig en wil vooral graag naar de overkant. Hij zal nooit stoppen! Hij springt thuis 1.10m. We hebben hem ook mee genomen op cross training. Dit deed hij fantastisch! Sprong alles in 1x en vond het ontzettend leuk. Thuis trainen wij de paarden ook in dameszadel, mocht u dit ook willen proberen dan kan dat als u langs komt! Grantchester is dol op honden. Hij is echt bombproof.

Het is een passend paard voor alle ambities. Hij springt met veel vermogen en veel gemak, het zou een heel goed spring-, eventing- of jachtpaard kunnen worden. En door zijn fantastische karakter zou hij ook een heerlijk recreatie paard kunnen zijn. Hij geeft de ruiter ontzettend veel vertrouwen. Grantchester is lief op de wagen, bij de hoefsmid, wil alleen naar buiten of met een groep. Een buitenritje samen met uw hond is met Grantchester ook geen probleem. Grantchester is klinisch en röntgenologisch goedgekeurd bij aankomst in Nederland. 

Reden van verkoop is het opzetten van een kleinschalige handelstal! Kijk gerust op mijn website www.valkenboshorses.com. Instagram/Facebook Valkenbos Sporthorses. Ik heb tevens nog andere paarden te koop staan.

Voor video zie de link naar mijn youtube. 

Stamboom

Vader Mountain Diamnond
Irish draught
Vader van vader Welcome diamond
Irish Draught (Class 1)
v.v.v. Diamond Lad
m.v.v. Welcome
Moeder van vader Donalds Pet
v.m.v. Mountain View
m.m.v. Drimoleague Lass
Moeder Tisrara Quinn
Vader van moeder Harlequin Du Carel
v.v.m. Rosire
m.v.m. Alaya Du Carel
Moeder van moeder Johns Clover
v.m.m. Clover Hill
m.m.m. Monaghstown Girl