We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor mijn 3 jarige Ollie zoek ik een 'forever home'.
Prachtige en sympathieke 3 jarige ruin.
Net zadelmak, super braaf, heeft nog geen pas verkeerd gezet. 
Lief en komisch paard:)
Voor de dressuur vind ik hem persoonlijk niet geschikt vanwegen zijn hanentred. Echter met zijn Gelderse vader Henkie is hij ook echt een allrounder! Hij is ong 174, dapper en is al mee geweest naar het bos.
Hij is super braaf in de trailer, kan ondanks zijn hanentred goed achterwaarts en naar de smid. Ollie heeft een goede, mooie comfortabele galop een fijne draf en nu een nog wat slungelige stap vooral onder de ruiter waarbij z'n hanentred het meest tot uiting komt. Opzich is z'n stap als ie ontspannen en in balans is wel correct en erg ruim. Het is een paard met erg veel souplesse. 
Hij zou denk ik prima geschikt zijn als jacht paard, of om lekker buitenritten mee te maken. Wellicht is aangespannen of grondwerk ook nog wel wat voor hem. Hij is erg leergierig en op mensen gericht. Een klein sprongetje kan 'ie ook prima maken. Goed huis is belangrijker dan prijs! 
Filmpje op aanvraag beschikbaar

Stamboom

Vader Henkie
Stb
Vader van vader Alexandro P
Pref
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Oscar
Elite
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.