We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lisnana Verb. Pr. St. geboren 2012 is docheter van Lissaro van de Helle. Drievoudig Bundeschampion; Zilveren Medaillewinnaar op de Wereldkampioenschappen Springen en voert de Duitse FN dressuurvererverindex 2015 aan met 173 punten. In 2010 won Lissaro van de Helle de Duitse Kampioenschapstitel voor de 5-jarige Dressuurpaarden en was Zilveren Medaillewinnaar op de Wereldkampioenschappen voor de 5-jarige Dressuurpaarden.
De moederlijn van Lisnana komt uit de beroemde Hannoveraanse Nopilla-stam (Hannover Stutenstamm 3191508, Schridde 738) . Uit haar stam komen vele topsportpaarden en dekhengsten. De beroemdste van haar voorouders is Woyceck, volle broer van haar betovergrootmoeder Wunschfee. Woyceck won teamgoud op de Olympische Spelen van 1976 met Harry Boldt Lisnana's moeder, Step Pearl II ( Nu Sanira) is een internationaal dressuurpaard met Nikita Kamishnikova (RUS). Step pearl II is een dochter van Sandro Hit die met zijn briljant getypeerde en ongelooflijk lichtvoetige nakomelingen een blijvende indruk heeft gemaakt op de dressuurpaardenfokkerij. Sinds 2012 maakt Sandro Hit deel uit van de illustere kring van 's werelds beste dressuurverervers. Nummer 1 in 2021.
Grootmoeder van Linana is Donatella van De Niro. . Donatella is de moeder van vele succesvolle internationale dressuurpaarden zoals Step Dancer ( 2e in Duits Kampioenschap 2007 3Y oud, nu op Grand Prix-niveau), Sanira  ( Ste pearl II en moeder van Lisnana PSG/ Int I) en Step Star ( Licensed Stallion Hannover, Grand Prix Dressage met Roland Metzler), om er maar een paar te noemen. Nog veel meer op het hoogste S-niveau en jonge paarden in ontwikkeling.
Verder in de moederlijn vinden we Weltmeyer, Bogenschuetze, Furioso II, Wunsch en Deputant.

Stamboom

Vader Lissaro vd Helle
Vader van vader Lissabon
v.v.v. Lordanos
m.v.v. Sion
Moeder van vader Marquessa
v.m.v. Matcho
m.m.v. Garibaldi II
Moeder Step pearl II ( Sanira)
Vader van moeder Sandro Hit
v.v.m. Sandro Song
m.v.m. Ramino
Moeder van moeder Donatella
v.m.m. De Niro
m.m.m. Weltmeyer