We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeldzaamheid  
Icon, hengstveulen van Iron x Zonik NOP x Florestan I. Uit de een top performance moederlijn. Moeder Zaubermaus Hpr.St ( Zonik NOP) Stamm der Phieke (Hannoveraanse merriestam 1190109, Schridde 548) , is volle zus van Zarathustra MT ( eigendom van Sissi Max Theurer) en halfzus van Sportsfreund ( Sir Heinrich), beide gekeurde hengsten. Spektakulär ( Westfalen Spring Auction 2022) van Sir Heinrich is ookeveneens  een halfbroer. Alle drie de broers zijn verkocht voor een hoge bedragen op de Westfalen Veiling en lopen in de sport.  
Grootmoeder, Fraulein von Welt St.Pr.St. (Florestan x Londonderry), is een volle zuster van Florentinus V (GK). Florentinus Vdie  was zeer succesvol was inop Grand Prix niveau met Jennifer Hofmann (USA). Florentinus was eveneens zilveren medaillewinnaar in het Bundeschampionat voor 4, 5 & 6 jarige dressuurpaarden en had top 10 klasseringen in het Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden. Florentinus V is momenteel in dekdienst in Finland.   In de derde generatie vinden we Lady in Red St.Pr.St. ( Londonderry x Weltmeyer). Zij is de  zus van Ricky (sportnaam Bailando II van Rubin Royal) ,; Rock Springs ( van Rock forever) en For Sure ( van Finest). Alle drie zijn goedgekeurd.   In de pedigree van de moeder zijn erkomen  ook veel S-paarden voor  zoals Laurenzo, Four Seasons, Fitz Gerald, Casablanca en Don Henrico, ook gekeurd, bekroond en reservekampioen in Hannover (Grand Prix, WM en Olympian onder Rodolpho Riscalla, Brazilië).  
Vader Iron ( Ibiza x Hohenstein) was Kampioens Hhengst bij de dressuurhengstenkeuring in Denemarken, geplaatst in de Deense Kampioenschappen Dressuurpaarden en een heeft een uitstekende eerste jaargang veulens. Iron was ook succesvol in  was ook op weg naar succes in 2021! Na zijn eerste keuring in Denemarken in 2020 legde hij een hoog gewaardeerd hengstenverrichtingsonderzoek af: 894,5 punten betekende de reserveoverwinning. Voor draf, galop en rijdbaarheid kreeg Iron elk een 9,0 en de kreeg ook een 9,0 van dDee gastruiter beoordeelde eveneens met een 9.. DVoor de stap kreeg hij een 8,0.   Hengstveulen, Icon heeft een super karakter en drie uitstekende basisgangen met veel lossigheid in het lichaam. Video’s op aanvraag voor geïnteresseerden. 

Stamboom

Vader Iron
Vader van vader Ibiza
v.v.v. Desperado NO¨P
m.v.v. Jazz
Walt Disney
Moeder van vader Havanna
v.m.v. Hohenstein
m.m.v. Walt disney
Moeder Zaubermaus
H. pr. St
Vader van moeder Zonuk NOP
v.v.m. Zack
m.v.m. Romanow
Moeder van moeder Fraulaein Von Welt
St. PR. St
v.m.m. Florestan
m.m.m. Londonderry
St. Pr. St.