We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Tahiti is een hele leuke 3 jarige merrie met een heel mooi exterieur, drie goede gangen, een super lief karakter en een hoge werkwilligheid. Ze is zeker een goed paard voor de toekomst.

In de bijgevoegde video ziet u deze talentvolle jonge merrie slechts voor de tiende keer onder het zadel. Ondanks dat ze nog helemaal nieuw is als rijpaard, heeft ze het vanaf dag één opgepakt als een kleine kampioen. 

Tahiti is een dochter van Governor. Deze zoon van Totilas komt uit de volle zus van Parzival. Governor behaalde de reservetitel tijdens de KWPN-hengstenkeuring waarna hij een uitmuntend verrichtingsonderzoek heeft afgesloten met 85,5 punten. Hij werd twee opeenvolgende jaren vicekampioen tijdens het WK Jonge Dressuurpaarden. Moeder Fendi is een dochter van de Grand Prix-hengst Bordeaux. Fendi is eveneens de halfzus van het Grand Prix paard Baruch (v. Painted Black). Ze heeft zelf het ELITE/IBOP predikaat. Ook Tahiti's grootmoeder (v. Landtanzer) heeft het waardevolle ELITE/SPORT predikaat. 

Stamboom

Vader GOVERNOR
grand prix
Vader van vader TOTILAS
grand prix
v.v.v. GRIBALDI
grand prix
m.v.v. LOMINKA
medium
Moeder van vader ORLEANS
elite, pref, prest, prok
v.m.v. JAZZ
grand prix
m.m.v. FIODORA
Moeder FENDI
ELITE (IBOP/PROK)
Vader van moeder BORDEAUX
Grand Prix
v.v.m. UNITED
PSG/ Int I
m.v.m. VIENNA
Moeder van moeder VANESSA
Elite, pref, prest, sport, Inter I
v.m.m. BOLLVORM'S LANDTANZER
m.m.m.