We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: SINT-OEDENRODE
Fokker: Mw. H. van Diemen
Contact: Sabine Smit - Veulentekoop.nl - Foalforsale.com

Bij aanschaf van dit veulen betaald u GEEN commissie!
---
Tristan Royal Class is opzoek naar de ware liefde..Hij is knap, lief, talentvol en opzoek naar zijn dressuurpartner voor het leven.

Ben jij opzoek naar jouw ware liefde? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en wordt hopeloos verliefd!
-----
Tristan is de tweede nakomeling van de elite merrie Just Royal Class. Haar vader is de hengst Charmeur, die succesvol door Madeleine Witte-Vrees werd uitgebracht in de Grand Prix en in 2020 voor de dekdienst naar Canada werd verkocht. Onlangs heeft Charmeur zijn rentree in de wedstrijdring gemaakt met de Canadese amazone Jayne Essig. De dochter van Just Royal Class, O'Bleu Royal Class (v. For Ferrero), geboren in 2019, heeft inmiddels haar PROK en DOC predicaat op zak.

Grootmoeder is de Z2 geklasseerde sport, prok merrie Royal Class (v. Flemmingh). Zij is op haar buurt de enige nakomeling van de Elite, sport en eveneens Z2 geklasseerde merrie Moskwa (v. Haarlem). Zowel grootmoeder als overgrootmoeder zijn in het bezit van de fokker en blinken uit in hun werkwillige en betrouwbare karakter.
-----
Vader is de populaire hengst For Ferrero (v. For Romance I). Hij was de verrichtingskampioen van het najaar in 2017.  Ook zijn prestaties onder het zadel mogen er zijn met een 3e plaats in de finale PAVO Cup 2018 en een zesde plaats in de finale PAVO Cup 2019. Onlangs sloot hij zijn debuut in de PSG winnend af. 

De kwaliteiten van For Ferrero zijn onmiskenbaar. Hij is goedgekeurd bij de stamboeken van het KWPN, Oldenburg en BWP. Een hengst die zijn dressuurtalent net als zijn vader For Romance I doorgeeft aan zijn nakomelingen. In 2022 werden de hengsten Nirvano (vm. Charmeur) bij het KWPN en Nescio (vm. Osmium) bij het NRPS goedgekeurd voor de dekdienst.

Stamboom

Vader For Ferrero
PSG/Inter I
Vader van vader For Romance I
Grand Prix
v.v.v. Fürst Romancier
m.v.v. Gesina
Elite
Moeder van vader Dubai Millenium
v.m.v. Don Crusador
PSG/Inter I
m.m.v. Wisconsin II
Moeder Just Royal Class
Elite, IBOP-dr, D-OC
Vader van moeder Charmeur
Grand Prix
v.v.m. Florencio I
PSG/Inter I
m.v.m. Trendy
Elite, Preferent, PROK
Moeder van moeder Royalclass
Stb., Sport-dr, PROK
v.m.m. Flemmingh
1.30m.
m.m.m. Moskwa
Elite, Sport-dr., PROK