We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Seth: BERGOP GEBOUWD NVK VEULEN MET VEEL BEWEGINGEN UIT FIJN SPORTNEST!  

Te koop: de vos smalle bles met 2 witte benen: Seth (Wereldkampioen van de zesjarigen/zevenjarigen  2021 + 2022 Kjento (Negro x Jazz) x de zwarte stermerrie Ella Namanda van de Grand Prix hengst Upperville x de preferente ster prestatiemerrie Namanda van Zep), geboren 9 april 2022.  Seth bezette op de Nationale veulenkeuring (NVK) in Ermelo op 5 augustus a.s. de zesde plaats.

Seth is een zoon van de Wereldkampioen van de zes- en zevenjarigen 2021+2022 Kjento (Negro x Jazz). De grootmoeder van Seth is een volle zuster van de grootmoeder van Henkie (Alexandro P x Upperville) die met Adelinde Cornelisse in 2018 en 2019 de 8ste plaats in de finale op de WK van Jonge Paarden bezette.
Ella Namanda is volle zuster van de in de ZZL uitgebracht Bon Vivant (Upperville) en halfzuster van Sam en Tegro (2x Negro), die resp. M2 en Z2 liepen.  
Verder is Seth nauwverwant aan de in Duitsland (ZfdP en Westfalen) goedgekeurde Hey Henkie oftewel Louis Vuitton (Hermès), die thans voor Luxemburg wordt uitgebracht door Sascha Schulz en zijn halfbroer het internationale menpaard Esprit (Alexandro P) van Theo Timmermans.
De moeder van Louis Vuitton en Esprit, Zamanda (Cabochon), is een ¾ zuster van de moeder van Seth. De prestatie overgrootmoeder van Seth bracht ook het 1.30 springpaard Flush (Zandman) en de Z1-dressuur gekwalificeerde Gait (Lt. Generaal). Daarnaast is zij de grootmoeder van de veelzijdig (ZZ mennen en Z2 dressuur) gepresteerd hebbende Tex (Cabochon).  
Ook de ZZZ lopende Ivo (Alexandro P), de goedgekeurde in de Lichte Tour startende hengst Jupiler S (Charmeur) en de  Z2-uitgebrachte NMK kampioene Layla-Amanda (Alexandro P) komen uit dezelfde moederlijn.  
De volle broer van Seth en Henkie hebben wij vorig jaar Westfaals geregistreerd en naar Hannover verkocht.  

Seth komt uit een moederlijn die opvalt door allround te willen en kunnen presteren!  

Stamboom

Vader Kjento
Z2-dressuur Charlotte Fry
Vader van vader Negro
preferent Inter A/B II
v.v.v. Ferro
preferent Grand Prix
m.v.v. Fewrie
keur pref prestatie
Moeder van vader Zoriana
elite pref prestatie Z1-dressuur
v.m.v. Jazz
preferent Grand Prix
m.m.v. Poriana
keur pref prestatie Z1-dressuur
Moeder Ella Namanda
ster
Vader van moeder Upperville
Grand Prix Dressuur
v.v.m. Cabochon
keur
m.v.m. Gecari
elite pref prestatie ZZZ-dressuur
Moeder van moeder Namanda
ster pref. prestatie
v.m.m. Zep
m.m.m. Amanda
ster pref prestatie

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Dag van het Gelderse Paard 2022 hengstveulens 7de
NVK Ermelo 2022 hengstveulens 6de