We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat je niet alles kunt houden moet je keuzes maken. Wij zoeken voor My Fellow bij voorkeur iemand die hem opfokt voor de sport.

My Fellow is een vriendelijk hengstveulen, heel mensgericht. Hij is al netjes opgevoed, loopt mee aan het halster, voetjes geven is geen probleem en loopt ook zonder problemen de trailer op. Op de veulenkeuring van het NRPS heeft hij een 1e premie behaald. Hij is correct gebouwd en kan fijn lopen. Hij is gechipt, netjes ontwormd en heeft zijn eerste enting gehad. Hij is inmiddels afgespeend en staat in de opfok. Na verkoop zou hij hier evt, kunnen blijven.

Vader is de bekende Duitse rijpony FS Mr. Right. Mr Right leverde al meerdere goedgekeurde dekhengsten. Naast zijn mooie verschijning weet hij vooral op karakter te overtuigen. Dit heeft hij zeker doorgegeven aan My Fellow.
Moeder van My Fellow is Phoebe en zij is een stermerrie (Power and Paint x Jazz). Power and Paint liep meerdere succesvolle EK’s onder diverse ponyruiters. Jazz behoeft weinig uitleg. Jarenlang stond deze hengst bovenaan de ranglijsten van dressuurverervers.
Phoebe loopt zelf succesvol in de M1 (M2 startgerechtigd), de moeder van Phoebe, Soijance liep succesvol in de M2. Zij is inmiddels 23 jaar en geniet van haar pensioen. Maar is nog steeds in hele goede conditie.

My Fellow zal naar verwachting uitgroeien tot een grote D pony. Hij is geboren op 11 april en is inmiddels 6,5 maand oud. Prijs is bespreekbaar

Stamboom

Vader FS Mr. Right
Bundesprämie
Vader van vader FS Mr. Mobility
v.v.v. The Breas My Mobility
Elite
m.v.v. FS Caprice
Moeder van vader FS Golden Sunlight
Staatsprämienstute Siegerstute
v.m.v. Golden Dancer
m.m.v. Eileen 2
Hauptstutbuch
Moeder Phoebe
Stb. ster
Vader van moeder Power and Paint
Stb Prestatie-sport
v.v.m. Power Boy
Stb Elite
m.v.m. Golden Dream
Staatsprämienstute
Moeder van moeder Soijance
Stb
v.m.m. Jazz
Stb Preferent
m.m.m. Lesey
Stb Ster

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
NRPS keuring 2022 hengstveulens dressuur 1e premie