We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

#VERKOCHT#

Dressuur, springen, crossen, buiten rijden, kampioen worden, voor de kar, voor de slee, voor het snowboard, zonder zadel, achterstevoren, eerste prijzen, verkleed... Hij heeft het allemaal 💙 Onze geweldige kinderpony. Begonnen met ons dochtertje die met net 7 jaar van haar Shet afkwam in de bixie, doorgegroeid naar dubbel L geklasseerd, ondanks corona. In 1 maand tijd meer dan 20 wintspunten in de klasse L1. Kampioen dressuur outdoor 2021, Reserve kampioen dressuur indoor 2022, winnaar van de Hullenbokaal dressuur klasse L. Springt altijd! Gisteren nog vier winstpunten in de klasse L springen.. Hij gaat nooit zonder prijs naar huis. Het is dat het niet mag, maar springt thuis met gemak een Z parcours.

Ook hebben ze samen verschillende cross lessen gereden, gaat hij nog wekelijks mee naar springles, dressuurles en/of verenigingsles en wedstrijden.

Onze dochter rijdt hem zonder zadel en op buitenrit. Geen enkel verkeer is een probleem, hij kijkt nergens naar en gaat met regelmaat op boodschap naar de stad.

Ook zitten er met regelmaat vriendjes en vriendinnetjes op zonder ervaring, die leert onze dochter dan rijden aan de longeerlijn.

Ook verkleden geeft hij niks om, bellen, lampjes, hoeden, slingers, het kan hem niet gek genoeg. Topbraaf op vreemd terrein, CHII Groningen, NK Ermelo, de Brabanthallen, hij is nergens kijkerig, je kunt je kind met een gerust hart laten gaan. Bokken, steigeren en aan de kletter gaan staan niet in zijn woordenboek. Goed voor je moederhart 😅

Hij is ook super braaf verder met zadelen, wassen, vlechten etc, onze dochter kan alles zelf met hem. Hij mag heel graag werken en is te rijden zonder sporen en zonder zweepje. Uren tutten, daar houdt hij niet van.

Deze pony is nog lang niet op zijn top en zoekt een fanatiek ruitertje of amazonetje die weer lekker van hem leert en/of met hem verder leert. Honderden filmpjes en foto's kan ik sturen via de app, helaas kunnen we hier niet alles plaatsen.. 

Het is een Nederlandse pony welke wij gekocht hebben van de fokker. Keuren mag kosten koper.

dressuurles was

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Regiokampioenschap dressuur 2021 B 1
Regiokampioenschap dressuur 2022 L1 2
Regiokampioenschap springen 2022 B 5
NK Bixie 2020 Bixie 1
Hullenbokaal 2022 L 1