We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: NUENEN
FOKKER/CONTACT: Dhr. F. van Santvoort - +31 6 53128536

Dit veulen wordt geadverteerd door Veulentekoop.nl.
Veulentekoop.nl helpt de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties.
Bij aanschaf van dit veulen betaald u GEEN commissie!
-----
Seureka S is een springveulen met een uitstekende gallop, waarin ze makkelijk schakelt. In combinatie met het fijne bewerkbare karakter dat ze van haar vader Tangelo vd. Zuuthoeve heeft meegekregen en een merrielijn met veel sport is ze een belofte voor de fokkerij en/of de springsport.

In de merrielijn vinden we o.a. de KWPN goedgekeurde hengst Applaus (v. Unistar) 1.50m.,  het internationale GP paard Eurohill's Africa (v. Guidam) - Michael Greve (MEX) en tevens de succesvolle GP paarden Finesse van Emile Hendrix en Sterrehof's Baccarat van Marc Houtzager. 
-----
Moeder is de Ster, Sport-spr. PROK gekeurde merrie Eureka-S. Zij sprong zelf succesvol op 1.35 m. niveau. Seureka S is haar eerste nakomeling.

Grootmoeder is de  Elite Sport merrie Ushi S (v. Heartbreaker). Zij presteerde succesvol op 1.35 m. niveau en ging in de ring door het vuur voor haar berijder. Naast Eureka S springt ook haar dochter de Elite, IBOP-spr. , PROK, Sport-spr. Eltjade-S van Nabab de Reve op 1.30m. niveau en Kynushi S (v. I'm Special de Muze) op internationaal 1.30 m. niveau. Dochter Eltjade-S bracht daarnaast zelf ook al het internationale 1.35m. paard Eclipso S Z (v. Elvis ter Putte). 
-----
Tangelo van de Zuuthoeve, is een zoon van Narcos II. Hij is een springpaard uit een topstam. Narcos II is een van de beste verervers in de Franse fokkerij en Laudanum xx is een van de weinige volbloeden die op het hoogste niveau heeft gesprongen. Hij liep met Pierre Durand op Grand Prix niveau en in de Nations Cup.

De merrie Olympia van Tangelo komt uit Racyona Z, een combinatie van de stamvaders van Zangersheide: Ramiro, Almé en Gotthard.

Tangelo presteerde zelf op Internationaal Grand Prix niveau en behaalde talloze plaatsingen. Hij geeft een uitstekende bouw, gezondheid, natuurlijke techniek met veel kracht en elasticiteit door aan zijn nakomelingen. Deze eigenschappen gecombineerd met een fantastisch karakter maken zijn nakomelingen zeer gewild bij de topruiters.

Stamboom

Vader Tangelo van de Zuuthoeve
1.60m.
Vader van vader Narcos II
1.60m.
v.v.v. Fair Play III
m.v.v. Ronja
Moeder van vader Olympia van de Krekebeke
v.m.v. Laudanum xx
1.60m.
m.m.v. Racyona Z
Moeder Eureka-S
Ster, PROK, Sport-spr. 1.35m.
Vader van moeder Vigo d'Arsouilles
1.60.
v.v.m. Nabab de Reve
1.60m.
m.v.m. Illico d'Arsouilles
Moeder van moeder Ushi S
Elite, PROK, Sport-spr. 1.35m.
v.m.m. Heartbreaker
1.60m.
m.m.m. Jade