We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens overgang naar een paard bieden wij onze 12-jarige sportpony te koop aan. Elvira is een lieve pony met karakter. Elvira is uitgebracht in de springsport en heeft Z gesprongen bij de C-pony's en heeft hiermee een sportpredikaat behaald. Echter, is Elvira nog gegroeid en meet ze inmiddels ongeveer 1.42 (eigen meting). Door het bereiken van de 18-jarige leeftijd van de ruiter is zij al een poosje niet meer uitgebracht op concours. In deze tijd is Elvira veel dressuurmatig getraind. Elvira is nooit uitgebracht in de dressuur. Echter, kan Elvira zeker een goede dressuurproef lopen. Daarnaast heeft Elvira in deze periode kennis gemaakt met crossen en verschillende oefencrossen gelopen tot 90 cm. Crossen is hetgeen wat Elvira het liefste doet. Door haar looplust in het springparcours is enige ervaring vereist en is Elvira niet geschikt voor een beginnende ruiter. Met de cross is Elvira rustiger en zeer gefocust op de ruiter.

Elvira is verkeersmak, ook met groot verkeer en braaf bij de hoefsmid en tandarts. Elvira gaat naar een liefdevol plekje met in ieder geval weidegang beschikbaar. Elvira staat op 1.36,9 (2017) maar moet nog één keer gemeten worden. Elvira meet nu ongeveer 1.42. Voor meer informatie over Elvira neem contact op via de Whatsapp. Keuren is mogelijk, kosten koper. Handelaren hoeven niet te reageren.

Stamboom

Vader Zenzi-boy VDK
Vader van vader Zodiak
v.v.v. Zion
m.v.v. Tricia
Moeder van vader Buitenlust's Valentino
v.m.v. Tetworth Crimson Lake
m.m.v. Vita Nova's Silvy
Moeder Mettamaat's Madonna
Vader van moeder Anydale Nico
v.v.m. Mermaids Jeroen
m.v.m. Lady Bonfire
Moeder van moeder Nielands Bianca
v.m.m. Fivelingo's Robijn
m.m.m. Eiberg's Marion