We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

GERESERVEERD!

Fenne is een chique bruine merrie van 11 jaar, die goedgekeurd is bij het NRPS en NPA. Ze heeft 52,79% Arabisch bloed.
Vader is First Stayershof's Ramzi H, een bekende stempelhengst die meerdere malen kampioen is geweest. Ze is officieel op 1,48m gemeten en past daarmee mooi in de D-maat.

Ze is zeer succesvol in de springsport. Ze heeft M +1 gelopen (1,00m) maar thuis springt ze makkelijk over 1,20m. Fenne springt altijd alles en heeft nog nooit geweigerd.

Fenne is ook in de dressuur uitgebracht en heeft B +2 gelopen, maar de ambities van de ruiter lagen meer bij het springen. Ze beheerst in de dressuur wel alle oefeningen van het L. Ze is een intelligente en eerlijke pony en leert snel. Op dit moment zijn we bezig met de beginnende eenvoudige wissel en beginnend schouder binnenwaarts. Dit pakt ze heel goed op. De interesse van Fenne ligt voornamelijk bij het springen, daarom zien wij haar ook graag terecht komen bij een springruitertje.

Fenne heeft een heel fijn karakter en is erg werkwillig en leergierig. Ze gaat goed met andere paarden en is sociaal in de kudde. Ze loopt zo de trailer op, zowel alleen als samen. Fenne is braaf bij de dierenarts, hoefsmid en osteopaat. Ze gaat hier geregeld naar toe. Ze is erg braaf op buitenrit en dit doet ze dan ook graag. Fenne vertoont minimaal merriegedrag en heeft geen stalgebreken.
Wij hebben haar nu 4 jaar en haar hele geschiedenis is bij ons bekend. 

Ze is recent nog geheel klinisch goedgekeurd (16-06-2022). Keuringsrapport is aanwezig.

Wij zoeken voor Fenne een 5* huisje met een ruiter die ambities heeft om met Fenne de springsport in te gaan.

Ze is niet geschikt voor de beginnende of onzekere ruiter.

Filmpje op aanvraag. De ruiter op het filmpje en de foto's is 1.72m.

Stamboom

Vader First Stayershof's Ramzi H
Vader van vader FS Harry Potter
v.v.v. FS Don't Worry
m.v.v. Devina
Moeder van vader Delilah
pref
v.m.v. Jacobspeel's Rocky
m.m.v. Rufina
Moeder Marly
Vader van moeder Nicolai
prest.sport
v.v.m. Netron ox
m.v.m. Sanne
keur.pref
Moeder van moeder Mirelle
v.m.m. Vitano
m.m.m. Eveliene
keur.pref