We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onze lieve Erne Valley Dagda is binnenkort klaar om naar een nieuw adres te gaan waar hij samen met zijn ruiter een team mag gaan worden. Hij is 4 jaar en we zijn sinds een aantal maanden rustig met hem bezig onder het zadel. Hij is een enorme knuffel en houdt van een uitgebreide poetsbeurt en veel aandacht. Onder het zadel doet hij het al erg braaf. Ik rij met hem in de bak en in het bos waar hij prima met een ander paard mee gaat, maar ook alleen gaat hij zeer braaf het bos in, is heel relaxt en geniet hier erg van. Hij laat zowel los als onder het zadel een mooie sprong zien, heeft een mooie techniek en is enthousiast. Hij heeft een mooie ruime beweging. 
Erne Valley dagda heeft een mooie (sport) afstamming waarvan je de kwaliteiten terug ziet in de pony met als vader Gwennic de Goariva en aan moeders kant Westside Mirah. 
Voordat ik met hem onder het zadel begonnen ben is er al veel grondwerk met hem gedaan. Hij is nergens van onder de indruk en heeft een nuchter karakter. 
Hij is sociaal naar andere paarden, zeker niet dominant en staat hier in een kleine kudde met zowel merries als ruinen van verschillende leeftijden. Ook aan de hand is hij zeer braaf, loopt netjes en rustig met je mee. 
HWSD is N/N 
PSSM1 is N/N 
PSSM2 is N/N 
Erne Valley Dagda is in augustus klinisch gekeurd, keuringsrapport is aanwezig.  Wil je meer weten over deze knappe pony, stuur gerust een berichtje, bel even of kom langs om kennis met hem te maken. 

Stamboom

Vader Gwennic de Goariva
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.