We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hunt is een prachtige 13-jarige leuke pony van 136,5 cm met veel potentie en wedstrijdervaring, dressuur L1+7 en springen Z-startgerechtigd, M+10 geklasseerd. Hunt is geschikt als leerpony, maar ook de gevorderde ruiter kan zeker nog verder met hem komen. 

Hunt is leergierig, nieuwsgierig en verkeersmak. Hunt misstaat zeker niet in de dressuurring, maar vanwege de interesse voor springen hebben wij dit meer gedaan. Bij de vorige eigenaar heeft Hunt ook wel meegedaan met crossen. Bosritjes en buitenritten vindt hij ook erg leuk, ook is hij prima te rijden met touwhalster en barebackpad.

Hunt loopt makkelijk de trailer op, is braaf bij de hoefsmid, tandarts en fysio. Wel vindt hij scheren spannend. Ander terrein is geen probleem. Hunt heeft geen stalgebreken, maar hij houdt er niet van om alleen in de wei/paddock te staan. 

Wegens het te groot worden voor Hunt moeten we helaas op zoek naar een ander fijn plekje voor hem. De verkoop heeft geen haast en Hunt gaat alleen weg naar een nieuwe ruiter die net zo wijs met hem zal zijn als wij dat zijn. Maneges en handelaren hoeven niet te reageren.

Eventueel zijn het hoofdstel, dressuurzadel en Stübben springzadel over te nemen. Keuren is geen probleem, op kosten van de koper. Hunt valt in de wat hogere prijsklasse.

Filmpjes van dressuur, springen en andere activiteiten zijn beschikbaar via de app.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.