We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hunt is een prachtige 12-jarige werkwillige sportpony van 136,5 cm met veel potentie en wedstrijdervaring, dressuur L1+7 en springen Z-startgerechtigd, M+10 geklasseerd. Hunt is geschikt als leerpony, maar ook de gevorderde ruiter kan zeker nog verder met hem komen. Hunt is niet geschikt voor een absolute beginner, hij heeft liever een zelfverzekerde ruiter. Als hij vertrouwen in de ruiter heeft gaat hij voor je door het vuur.

Hunt is leergierig, nieuwsgierig, verkeersmak en een beetje eigenwijs. Hunt misstaat zeker niet in de dressuurring, maar mijn dochter vind springen leuker en heeft dit meer gedaan. Bij de vorige eigenaar heeft Hunt ook wel meegedaan met crossen. Bosritjes en buitenritten vindt hij ook erg leuk, ook is hij prima te rijden met touwhalster en barebackpad. Hij vindt alles leuk!

Hunt loopt makkelijk de trailer op, is braaf bij de hoefsmid zolang je hem niet vastzet en ook de tandarts komt jaarlijks langs. Wel vindt hij scheren spannend, wij hebben dit afgelopen winter dan ook niet gedaan.  Ander terrein is geen probleem. Hunt heeft geen stalgebreken, maar hij houdt er niet van om alleen te staan. 

Wegens het te groot worden voor Hunt moeten we helaas op zoek naar een ander fijn plekje voor hem. De verkoop heeft geen haast en Hunt gaat alleen weg naar een nieuwe ruiter die net zo wijs met hem zal zijn als wij dat zijn. Maneges en handelaren hoeven niet te reageren. De mogelijkheid om af en toe te horen hoe het met hem gaat zouden we fijn vinden.

Hunt wordt verkocht met hoofdstel, dressuurzadel en springzadel, zijn andere toebehoren mogen ook met hem mee. Keuren is geen probleem, op kosten van de koper.

Filmpjes van dressuur, springen en andere activiteiten zijn beschikbaar via de app.Hunt valt in de wat hogere prijsklasse.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.