We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

English below! 
Te koop: Keen-Versent S.A. Een 7-jarige spring gefokte merrie van 1.75m hoog.
Dallas VDL x Silverstone x Julio Mariner XX 

Keen is op dit moment L2+6 geclassificeerd, maar de oefeningen van het M en de galopswissels zitten er ook op. Thuis springt ze 1.20M, en op wedstrijd is ze 1.00M +6 geclassificeerd. Springt met veel vermogen en een goede techniek.  

Keen heeft geen stalgebreken, en is altijd netjes bijgehouden door de tandarts, hoefsmid, osteopaat en met inentingen/ontworming. Wordt vervoerd met een paardenvrachtwagentje en heeft hier nooit problemen mee. 

Ze is niet geschikt voor een onzekere of onervaren ruiter. Ze heeft een rustige, maar consequente ruiter nodig die met haar graag aan het werk wil. Keen is in september 2020 röntgenologisch en klinisch goedgekeurd.  

Voor meer informatie of filmpjes, neem contact op via +31621565763 of via Sporthorses  

For sale: Keen-Versent S.A. A 7-year-old jumping bred mare of 1.75m high.
Dallas VDL x Silverstone x Julio Mariner XX

Keen is currently classified L2+6, but the exercises from M and the flying changes are also comfirmed. At home she jumps 1.20M, and at competition she is classified 1.00M +6. Jumps with a lot of scope and good technique. 
Keen has no stable issues, and is always well maintained by the dentist, farrier, osteopath and with vaccinations / deworming. Is transported with a horse truck and never has any problems with this.
She is not suitable for an insecure or inexperienced rider. She needs a calm but consistent rider who is willing to work with her.
 Keen was radiologically and clinically approved in September 2020. 

For more information or videos, contact us via +31621565763 or via Sporthorses 

Stamboom

Vader Dallas VDL
Vader van vader Douglas
v.v.v. Darco
m.v.v. Fiona M
Moeder van vader Wonder A.S
v.m.v. Heartbreaker
m.m.v. Sonette
Moeder Zilverster
Vader van moeder Silverstone
v.v.m. Champion Du Lys
m.v.m. Marthago
Moeder van moeder Juno
v.m.m. Julio Mariner XX
m.m.m. Cleopatra