We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop

Wegens jonge aanwas te koop deze lieve en goede fokmerrie met een interessant papier! Eventueel met veulen

Cambada hebben wij zelf gefokt evenals haar moeder en oma. Ze is als 3 jarige naar de stamboekkeuring geweest waar ze voorlopig keur werd. Ze behaalde daarna haar Ibop predicaat en heeft haar D-OC predicaat gekregen, wat haar dus een Elite merrie maakt. Cambada is daarna alleen nog maar ingezet voor de fokkerij. 

Haar eerste nakomeling liep met 7 jaar ZZ-licht en de eerste 2 merries behaalde op de keuring beide hun voorlopig keur predicaat. De derde merrie moet dit jaar naar de keuring en we hopen daarmee voor de moeder het Preferent predicaat binnen te halen.

Moeder Lambada bracht al vele succesvolle subtop paarden (zie foto in overzicht) en ook via zussen van Cambada zien we vele goede dressuurpaarden op de hogere niveaus. Waaronder via de merrie Orinoco (v Junior STV), waar meerder lichte Tour en een zware Tour paard van gekomen zijn.

Merrie is uiteraard niet onlangs gekeurd of iets. Heeft nu een merrieveulen van de hengst In Style aan de voet. Merrie is nu nog te dekken met een hengst van eigen keuze. Ze kan eventueel verplaatst worden als ze goed opnieuw drachtig is. 
Vraagprijs merrie 7500 euro ex. BTW
Vraagprijs merrie plus veulen 12500 euro ex. BTW
Video beschikbaar via what's app 06-28304677

foto 1 Cambada met veulen van Charmeur
foto 2 Charmeur nakomeling (zwarte met veel wit)
foto 3-4 Negro Nakomenling (bruine)
foto 5-6 Dreamboy nakomeling (helemaal zwart)
foto 7 Johnson nakomeling (zwarte met witte bles)

Stamboom

Vader Polansky
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Lambada
Preferent, prestatie
Vader van moeder Havidoff
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Hennesy
sport
v.m.m. Apollonios
m.m.m. Dimple
sport