We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: Floris (Florett van het Zuyerbroeck), 12-jarige ruin, Victory x Ahoy (stokmaat 166 cm). Kleur: zwartbruin, 3 witte sokken. Z2-startgerechtigd, nog actief op wedstrijden en in wedstrijdconditie. Braaf paard, lekker voorwaarts van zichzelf, niet zo geschikt voor een onzekere ruiter. Hij heeft wel een leider nodig die hem kan overtuigen dat het oké is om door te gaan. Verkeersmak en gek op rijden in het bos. Hij kent verder alles: wasplaats, stapmolen, dubbele longe, alleen te laden, braaf bij hoefsmid, tandarts en dierenarts. Hij staat bij andere paarden in de wei dagelijks. Hij kent in de dressuur alle oefeningen tot de Z2, springt een groene wissel (nog niet bevestigd). Het is een fijn paard, mijn 14-jarige dochter rijdt er zeer regelmatig op, dat is opstappen en wegrijden! Paard heeft geen stalgebreken.
Prijs: 10.000-15.000 (prijs is zeker bespreekbaar, 5* huisje vind ik erg belangrijk!)

Keuren is toegestaan k.k.

Horsetelex: https:www.horsetelex.com/horses/pedigree/2316792/florett-van-het-zuyerbroeckwww.horsetelex.com/horses/pedigree/2316792/florett-van-het-zuyerbroeck

Stamboom

Vader Victory
Stb
Vader van vader Manno
Pref
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Rinova
Ster
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Alpenrose
Stb
Vader van moeder Ahoy
Stb
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Oderose
Stb
v.m.m.
m.m.m.