We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Gys (Julius 486 x Onne 376) te koop. Stokmaat +- 1.60. Hij is nog volop in de groei. Hij staat in Haghorst, Nederland. Video op aanvraag. Hogere prijsklasse 14000-16000

Moeder 1e premie ster + sport (dressuur) +ibop 78,5 ptn
Oma model + sport (dressuur)+ ibop 84 ptn (bijna prestatie)

Gys heeft een gouden karakter en is het ultieme gebruikerspaard. Ik heb hem zelf gefokt waardoor zijn hele geschiedenis bekend is. Hij heeft geen blessures gehad. Zijn moeder heb ik nog. Op 2,5 jarige leeftijd is hij gecastreerd. Op 3,5 jarige leeftijd heb ik hem uit de opfok gehaald. Hij is toen gecontroleerd door de osteopaat en de tandarts uit voorzorg maar hij stond er top bij. Hij is heel braaf bij de smid en netjes geënt en ontwormd. 

Ik heb hem met alle rust, liefde en geduld beleerd. Ik wil hem heel houden en het plezier in het werk staat voorop. Hij is nu 4 jaar en 3/4 maanden onder het zadel. Hij heeft in het hele proces geen stap verkeerd gezet. Hij is nuchter, werkwillig, slim, aanhankelijk en heeft 3 goede gangen met een enorme balans. Toppaard voor de toekomst! 

Ik zoek iemand die met hem verder aan de slag wil met rijervaring met jonge paarden zodat hij correct wordt doorgereden met een zachte hand. Ik ben zwanger en ik heb de komende jaren onvoldoende tijd voor hem. Hij gaat me aan het  Hij dus alleen beschikbaar voor een 5 sterren huis met soortgenoten (en met weidegang). Handelaren of maneges hoeven niet te reageren. Keuren mag k.k.

Stamboom

Vader Julius 486
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ulke Dille van 't Koetshues
1e premie
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.