We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Enjoy is een 13 jarige ruin van Westpoint x Ferro. Paard heeft een aansprekend hoofd en mooi front. Is zeer vriendelijk en makkelijk in de omgang. Paard beschikt over 3 correcte gangen en veel vermogen tot sluiten.

Paard heeft veel wedstrijd ervaring tot en met het ZZ licht, maar is zeker klaar voor meer. Is altijd gereden door amateur ruiter. Makkelijk in de mond en fijn aan de hulpen. Paard met veel looplust en erg werkwillig.
Thuis wordt er ook af en toe met hem gesprongen of een buiten rit gemaakt.
Pirrouttes zijn bevestigd, paard spring wisselserie tot en met 2 en laat beginnende passage zien. 

Enjoy zou heel geschikt zijn als Children of Junioren paard of voor de overgang pony naar paard. Hij is niet kijkerig of ril, maar heeft wel een consequente ruiter nodig. Daarom niet geschikt voor beginner. Hij is ook fijn op stem en zit hulpen te rijden, waardoor mogelijk ook kan passen voor pararuiter met juiste begeleiding. 

Op de instagram pagina van @flexbalance.flexchairtraining staat een filmpje waarop hij gereden wordt door een 10 jarig meisje. 

Voor meer informatie kunt u mij bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op telefoonnummer +31-651721510

Stamboom

Vader Westpoint
Vader van vader Jazz
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Ferro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.