We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

24 april 2022 is Elion geboren. Hij is een knap hengstveulen met een mooie maat. Hij kan goed stappen & draven, maar de galop is fantastisch. Hij is handmak en kent het meelopen aan een touw. Hij kan in principe in september bij de moeder weg.

Elion is een nakomeling van de hengst Esteban XX. Esteban XX mag zonder twijfel, op basis van de prestaties van zijn nakomelingen, tot één van de beste volbloedhengsten van de wereld gerekend worden. Vooral in de eventing bracht hij meerdere toppaarden die op het hoogste internationale niveau gepresteerd hebben waaronder Rumour Has It en Edino. Hij laat 5 gekeurde hengsten achter en 73 in stamboek opgenomen dochters. Van die 73 dochters hebben 15 een staatspremie behaald. Ook in de sport hebben Esteban kinderen zich bewezen. Zijn zoon Edino werd onder Madeleine Brugman Nederlands Kampioen in de 3*** eventing.

De moeder van Elion is Raswa (Rascalino x Weltmeyer). Het is een hele lieve en mooie merrie die zeer goed kan draven. Zij heeft zelf L1 dressuur gelopen en is daarna de fokkerijg in gegaan. Ze heeft bij mij alleen twee veulens gekregen (Fascalino & Elion). Raswa is 1.65m groot.

Hierbij de link van de afstamming van Elion: https://horsetelex.nl/horses/pedigree/2305047/elion-s-l-Stamboom

Vader Esteban XX
Vader van vader Prince Mab XX
v.v.v. Targowice XX
m.v.v. Princess Mab XX
Moeder van vader Giddy Squalls XX
v.m.v. Tumble Wind XX
m.m.v. Princess Modesty XX
Moeder Raswa
Vader van moeder Rascalino
v.v.m. Rotspon
m.v.m. Velvet
Moeder van moeder Wendy
v.m.m. Weltmeyer
m.m.m. Anja