We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop uit de Mon-Amour-stam = moederlijn van o.a. de goedgekeurde hengsten Fürstenball, Desiderio en Winehouse: Merrie veulen van My Vitality en fokmerrie (Siegerhit x Donnerschwee).

-> Merrie-veulen (°7/4/2022): My Vitality x Siegerhit x Donnerschwee
My Vitality (Vivaldi x D-Day) werd in 2021 dressuurpaardenkampioen in Denemarken.  Hij won het Deens kampioenschap voor vier-jarige dressuurpaarden met hoge scores.  Nog meer bekend is hij als de volle broer van de stervererver Vitalis.
Prijs: 5.000 euro

-> Fokmerrie Siegerhit x Donnerschwee x Freedom Z (°2010)
De merrie komt uit de in Oldenburg gekende Mon-Amour stam, waaruit meerdere goedgekeurde hengsten en sportpaarden komen.  Via Siegerhit en Donnerschwee stroomt het bloed van de legendes Sandro Hit en Donnerhall door haar aderen.  De merrie is perfect gezond, is fijn in de omgang en een voorbeeldige moeder voor haar veulen.   
Prijs: 8.000 euro

Wij kennen het geluk om meerdere merries uit deze moederlijn te hebben en willen daarom andere (beginnende) fokkers ook de kans geven om met een erg goede basis aan de slag te gaan.

Stamboom

Vader My Vitality
Vader van vader Vivaldi
v.v.v. Krack-C
m.v.v. Ranate Utopia
Moeder van vader Tolivia
v.m.v. D-Day
m.m.v. Nalivia
Moeder Mona Victoria
Vader van moeder Siegerhit
v.v.m. Sandro Hit
m.v.m. Maradita
Moeder van moeder Morgana
v.m.m. Donnerschwee
m.m.m. Moni