We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden: Savuti van ’t Achterveld, Hengstveulen geboren 15 mei 2022 Hitmaker x Dante Weltino x Uphill (fokwaarde dressuur 150)

Een mooi donkerbruin hengstje, zeer mens gericht en kan mooi lopen met een sterke galop. Savuti komt uit kleinschalige fokkerij, hij komt veel in handen en is erg sociaal. Je komt niet langs de stal zonder hem een aai te geven. Dit goede karakter in combinatie met een hoge dressuur fokwaarde en zeer mooie moederlijn maakt dit een mooie belofte voor de toekomst.    

De moeder is 1.71 hoog en is wegens niet erfelijke blessures niet in de sport uitgebracht. De merrie is super aanhankelijk en braaf, en kan zeer mooi bewegen. Exterieur, draf en galop 70 punten op de merriekeuring in 2021. Moederlijn: Lady Reveil-stam, Merrielijn 27, fokfamilie 23, https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1975312/mischaronia Uit deze fok familie komen vele succesvolle dressuur paarden waaronder Grand Prix paard Aston Martin (v. Uphill) en Bugatti (v. Uphill) die ZZ-zwaar heeft gelopen.
Vader Hitmaker loopt momenteel succesvol Grand Prix onder Jennifer Sekreve, Dante Weltino heeft succesvol deelgenomen aan de Olympische spelen met Therese Nilshagen en ook Uphill is Grand Prix geklasseerd onder Diederik van Silfhout.

Stamboom

Vader Hitmaker
Vader van vader Wynton
v.v.v. Jazz
m.v.v. Acacia
Moeder van vader Maduna
v.m.v. Cabochon
m.m.v. Catriena
Moeder Mischaronia van 't Achterveld
Vader van moeder Dante Weltino
v.v.m. Danone I
m.v.m. Rihanna
Moeder van moeder Isaronia
v.m.m. Uphill
m.m.m. Uronia