We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: KORTGENE
FOKKER: Mw. E. Bolluijt - +31 6 21516976

Parcival Z is een aansprekend springveulen van de PAVO hengstencompetitie winnaar 2019, Pegase van 't Ruytershof. Een veulen met een zeer vriendelijk en bewerkbaar karakter. In de wei springt hij al over de hoge graspollen :-)

Een toekomstige topper in de dop!

In de merrielijn vinden we o.a.:
Nirvana V (v. Burggraaf) ggk NRPS , SF - 1.60m.
Don Sandrino (v. Sandro Boy) ggk KWPN, ZANG - 1.40m.
Galvano H (v. Numero Uno) aangew. ver. onderzoek - 1.45m.
Hidalgo (v. Inshallah de Muze) - 1.45m.

----
Moeder Ischa is een ster, prok, IBOP (spr), D-OC merrie van de 1.60 m. geklasseerde hengst Quality Time TN (v. Quantum). Onder ruiter Jeroen Dubbeldam werd hij o.a. Nederlands kampioen en zette de grote prijs van San Patrignano op zijn naam. 

Grootmoeder, de Elite EPTM (spr.) merrie Atlanta H (v. Burggraaf) bracht de internationaal 1.35m. merrie Florence (v. Quasimodo Z) en de internationaal 1.40m. geklasseerde ruin Hidalgo (v. Inshallah de Muze). Ook haar dochter Lousiana (v. Dakar VDL) heeft inmiddels de weg naar de internationale wedstrijden gevonden en springt op 1.20m. niveau. Atlanta H was bij de merrietest in Sleen de beste van de driejarige merries met een puntentotaal van 80. Zij viel op met haar atletische galop, goede reflexen en een heel fijn lichaamsgebruik.

Overgrootmoeder is de keur, preferente, prestatie merrie Paula (v. Damiro). Zij bracht het 1.35 m.  springpaard Unforgettable (v. Peter Pan), de internationaal 1.40 m.  geklasseerde voorlopig keur merrie Edition Uno H en de voor het verrichtingsonderzoek aangewezen en 1.45 m. springende hengst Galvano H, waarvan bij beide de hengst Numero Uno voor het vaderschap tekende. De broer van Paula, de 1.60 m geklasseerde hengst Nirvana V (v. Burggraaf) is bij het NRPS en Selle Français goedgekeurd als dekhengst. 

-----
Veulentekoop.nl helpt de fokker bij het maken van foto's, video's en het plaatsen van de advertenties. Voor meer informatie over dit veulen neemt u rechtstreeks contact op met de fokker. Het telefoonnummer vind u bovenaan deze advertentie.

Stamboom

Vader Pegase van 't Ruytershof
1.20 m.
Vader van vader Comme il Faut
1.60 m.
v.v.v. Cornet Obolensky
1.60 m.
m.v.v. Ratina Z
1.60m.
Moeder van vader Gianthina van 't Ruytershof
v.m.v. Cartani
1.60m.
m.m.v. Diamanthina van 't Ruytershof
1.60m.
Moeder Ischa
Ster, IBOP-spr., D-OC, PROK
Vader van moeder Quality Time TN
1.60m.
v.v.m. Quantum
m.v.m. H-Cortonne
Moeder van moeder Atlanta H
Elite, EPTM-spr. PROK
v.m.m. Burggraaf
1.60m.
m.m.m. Paula
Keur, Preferent, Prestatie