We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lieve springmerrie te koop, 

El Dansa K (roepnaam Evy) is een werkwillige merrie met veel looplust. Ze heeft veel potentie voor het springen maar is tot nu toe alleen onderling uitgebracht. Evy is handig in het parcours, snel en voorzichtig op de sprong. 

Evy is een eerlijke lieve merrie met een gouden karakter. Evy is vanwege haar looplust niet geschikt voor beginners.  Ze is verkeersmak en braaf bij de hoefsmid. altijd op tijd ingeënt, ontwormd en naar de tandarts geweest. Evy is een sterk paard die nog nooit een blessure heeft gehad. 

Evy heeft een kleine bemerking die geen belemmering vormt voor de sport.  Ze heeft één gewricht in haar hals die iets minder mooi is (geen artrose), ze is hiervoor behandeld en het vergt verder geen behandeling. Hierom gunstig geprijsd. 

Evy wordt inclusief Albion dressuur zadel verkocht, deze gaat op aanraden van de zadelmaker mee. Dit omdat deze goed bij het paard past. 

Vader: Vaillant X Hugo X Belmondo. 

Meer informatie via WhatsApp of telefonisch. 
06-10616310.  

Stamboom

Vader Vaillant
Vader van vader For pleasure
v.v.v. Furioso II
m.v.v. Gigantin
Moeder van vader Inella
STB Keur, prestatie
v.m.v. Nimmerdor
m.m.v. Cella
STB Keur, Prestatie, sport
Moeder Modansa
STB Ster
Vader van moeder Hugo
v.v.m. Grand Veneur
m.v.m. Pomme II
Moeder van moeder Godansa
STB Keur, Preferent
v.m.m. Belmondo
m.m.m. Todansa
STB