We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dara is een 11 jarige Holstein merrie van 1.70m. Cosido x Chambertin. Ze komt uit een goede moederlijn en uit dezelfde moeder komt de goedgekeurde dekhengst Acocerto.
Dara is super vriendelijk en makkelijk in de omgang. Ze heeft een zacht karakter. Qua rijden is het een fijn paard voor een ruiter met gevoel en die goed afstemt. Dara is een gevoelige merrie en kan soms wat onzeker zijn, als je haar vertrouwen geeft en afstemt op wat ze nodig heeft dan is het een paard voor diepe band en een paard die je op gedachten kan rijden. Ze heeft iemand nodig die commitment aangaat en lekker de tijd voor haar heeft. Een goed thuis en een passend persoon is belangrijk. Ze loopt qua dressuur circa L2/M1 niveau (niet op wedstrijd uitgebracht). Met werk aan de hand kan ze in stap en draf alle zijgangen en beginnend galop aan de hand. Ze kan goed springen, dit heb ik af en toe met haar gedaan. Heb haar ook los laten springen in een lijntje tot 1.20m. Wil je meer weten of kennis komen maken met Dara, stuur me dan gerust een berichtje.

Stamboom

Vader Cosido
Vader van vader Cosimo
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Pagina I
Vader van moeder Chambertin
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Lagina
v.m.m.
m.m.m.