We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze aparte valk komt direct van de fokker. Buiten een super mooie kleur, topkarakter, aparte beweging met nu al goede balans leert ze ook snel en graag en daarbij heeft ze naar verwachting ook FEI kwaliteiten.

Haar vader heeft zich hiermee al bewezen en heeft een mooie verdunning kleur gegeven waarmee deze merrie ook erg veel kans heeft om palomino, valk te fokken. Daarnaast is Don Cremello volledig Duits gefokt met daarbij ook de kwaliteiten en een zoon van de beroemde EK pony Der Harlekin.

Haar moeder is een dochter van Red Prince die zichzelf al op hoog nivo bewijst in de dressuur. Daarbij heeft deze merrie ook een super mooi papier, rijk aan predicatenAangezien haar moeder ook deels spring gefokt is laat Dancer dit talend ook zien en na verwachting kan zij ook erg makkelijk eventing gaan lopen. Daarnaast is uit haar moeder ook de goedgekeurde hengst Undercover.

Dancer is geboren begin maart en en dit jaar in maart onder het zadel gegaan. Ze loopt al moeiteloos mee in de vereniging les, en heeft voor de ervaring op een onderling wedstrijd gestart, waar ze verrassend ondanks de witte hekjes gewoon een winstpunt reed. Ze was toen slechts voor de 9 e keer onder het zadel.
Doordat zij niet heel sterk is, is Dancer uiterst geschikt voor een jonge ruiter. Ze is daarbij ook erg lief. Kortom een droompony die je niet snel tegenkomt.

Dancer valt in de hogere prijsklasse   Foto’s: fotografie met Lisa

Stamboom

Vader Don Cremello Du Bois
Cremello
Vader van vader Der Harlekin B
palomino
v.v.v. Golden Dancer
m.v.v. Destiny
Moeder van vader Golden Ischa Du Bois
palomino
v.m.v. Fs Golden moonlight
m.m.v. Imdira El Haddy
Moeder Spoorzicht Unlimited
Vader van moeder Orchard Red Prince
preferent, sport
v.v.m. Aester el Nino
elite presatie
m.v.m. Orchard Wielkanoc
Kroon, elite , prestatie
Moeder van moeder Oosting Sietse
kroon, elite, prestatie
v.m.m. Bokkespong Czardas
preferent, presatie
m.m.m. Downland Tarantella
Kroon, preferent