We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nog te koop zolang advertentie online staat.
Hij was op proef bij bereden politie, maar hij had wat moeite met stilstaan/afwachten waardoor hij weer terug is bij ons!!
 Mister Ugano
10 jarige ruin van 1.66 
Ugano Sitte X Latano
1.00 springen, potentie voor meer! 
Paard met genoeg vermogen en een goede technIek.
Echter is hij behoorlijk sterk in het parcours voor onze dochter van 15.
Een ruiter die goed dressuurmatig onderlegd is, kan hem zeker verbeteren, helaas is mijn dochter daarin niet ervaren genoeg. 
Ook uitermate geschikt voor recreatie, kijkt nergens van op. Alleen naar de bossen vind ie heerlijk, in een groep ook!!. 
Mister is bomproof, zal nooit bokken of stijgeren. Gaat graag mee naar het bos, makkelijk op de trailer en geniet van alle aandacht. Een lief en nuchter paard.
Mister is uiteraard ontwormt, geënt en bij tandarts en osteopaat geweest en mankeert niets. Röntgen in orde (gekeurd oktober 2021) en heeft geen (stal)gebreken.
 Fijn paard om mee aan de slag te gaan  door zijn goede spring techniek en vermogen of perfect als paard voor iemand die graag crosst, springt, en lekker in de bossen wil rijden en poetsen leuk vindt;0).Te bezichtigen in Mierlo.
link naar enkele filmpjes hieronder
vp 11500 licht bespreekbaar 

https://youtube.com/watch?v=IFnjp-c-elk&feature=share

https://youtube.com/watch?v=WrnkXTLnFJs&feature=share

Stamboom

Vader Ugano Sitte
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Latano
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.