We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Chique donker bruin merrie veulen. 
Geboren 07/02/2022
Vader: *Maracana (Millennium x Lord Loxley)    
Moeder: QC Miss Faiza (**Fidertanz x Ampere)   

With Love is hoog benig en heel goed aan de maat, gaat zeker 1.70m - 1.75m worden!!  
Ze zit mooi in elkaar met een ruime stap, ruime draf, bergopwaartse galop en zeer goed beengebruik! Daarnaast is ze ook nog eens ontzettend knap. 
Ze is sociaal naar mens en dier, kan netjes meelopen aan het halster op kop en geeft ook flink haar voetjes. Ze komt dagelijks door de handen (iedere dag op de wei of mee als de mama rijdt in de piste).
 
Het bomproeve, nieuwsgierige en meegaande karakter heeft ze duidelijk van haar mama geërfd!
Gaat echt een top paard worden dus alleen voor een stal/ruiter waar dit ook echt de bedoeling gaat zijn.
Vraagprijs bespreekbaar voor goede thuis.

     * Maracana: De sportcarrière van Maracana wordt bepaald door superlatieven. In 2021 kwalificeerde Maracana zich voor het Bundeschampionat met een fenomenale score van 9,2. Dit was de op één na beste score van alle resultaten in de kwalificaties voor zesjarige dressuurpaarden in Duitsland. Al in 2020 won deze indrukwekkende glanzend zwarte hengst proeven voor jonge dressuurpaarden met topscores tot 9,4 in serie. Als kers op de taart van een eersteklas wedstrijdseizoen won Maracana ter gelegenheid van de youngstertour op het CDI Hagen gelijk zijn eerste internationale rubriek met een topscore van 86.600 procent. Meerdere malen kreeg hij een perfecte 10,0 voor onderdanigheid. In 2019 was hij de winnaar van zijn sportproef in Verden met een totaalscore van 8,62 (rijdbaarheid 8,8, stap 8,8, algemene indruk 8,8., draf 8,5, galop 8,2). Verder won hij zijn eerste novice (A)-proef voor jonge dressuurpaarden met een ongelooflijke score van 9,0.
      
     * *Fidertanz: Hannoveraner hengst van het jaar 2021 In augustus kregen drie zussen van Fidertanz de prijs voor ‘beste merriefamilie’. Hun moeder Reine Freude bracht kennelijk inderdaad ‘louter blijdschap’. De Rheinlands gefokte Fidertanz kwam op 23 mei 2002 ter wereld. Hij werd keuringskampioen en verhuisde naar Hengstenstation Böckmann. Met Maike Lührig Vize werd de hengst op driejarige leeftijd Duits Kampioen en verrichtingskampioen in Neustadt/Dosse. Met Antonio Teixeira do Vale bereikte Fidertanz de Grand Prix. Vele nakomelingen van Fidertanz zijn succesvol in de sport. Tot zijn goedgekeurde zonen behoren Foundation en Franziskus die met respectievelijk Matthias Alexander Rath en Ingrid Klimke naar het hoogste niveau zijn geklommen. Zijn nakomelingen worden regelmatig voor flink geld verkocht op de veilingen in Verden.

Stamboom

Vader Maracana
Prämienhengst zwart 1.75
Vader van vader Millennium
Prämienhengst zwart
v.v.v. Easy Game
D-OC, Elite, prok, WFFS-free
m.v.v. Merle
Verbandsprämie
Moeder van vader Lorime P
Staatsprämie
v.m.v. Lord Loxley
2e bez. KWPN
m.m.v. Lana P
Verbandsprämie
Moeder QC Miss Faiza
Vader van moeder Fidertanz
Hauptprämie 1.69m
v.v.m. Fidermark NRW
m.v.m. Reine Freude
Staatsprämie
Moeder van moeder Maxi Ampere
v.m.m. Ampere
Stb, WFFS-free
m.m.m. Maxine
Staatsprämie