We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bied ik mijn lieve loco aan.Loco is een super lieve en brave 17 jarige ruin van larino (x balou du rouet) hij heeft bij de vorige eigenaar 1.30 m gesprongen en bij mij 1.10 m, wij stonden op het punt 1.20 te starten alleen kwam toen de Corona periode… Loco heeft echte wedstrijd mentaliteit en neemt je mee in het parcours , daarom zou die super geschikt zijn voor overgang van pony naar een paard. 

Van zijn leeftijd is nog niet veel te merken hij wilt graag voor je werken en zou zeker nog een paar jaar mee kunnen. Ook zou je loco zeker kunnen oppakken in de dressuur (hier lag mijn interesse niet). Een bosrit doet hij braaf en vind Hij ook leuk. Aldus een super leuk allround paard.

Loco heeft geen stal gebreken, is braaf bij de hoefsmid en de tandarts, altijd netjes ingeënt en is klinisch goed gekeurd in 2019. Overkeuren mag k.k.

Voor verdere vragen over de prijs of foto’s/filmpjes kunt u contact opnemen met 0613632058
Handelaren hoeven niet te reageren!


0613632058

Stamboom

Vader Larino
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ode de copalia
Vader van moeder Baloubet du rouet
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.